KAIP IŠVIRTI TOBULĄ RISOTTO?

Risotto (lietuviškai dar vadinamas daugiaryžiu) yra patiekalas, labai plačiai paplitęs Italijoje ir suteikiantis beribes galimybes. Tereikia įjungti fantaziją arba pasižiūrėti, ko yra šaldytuve. Tinka ...

PASTA SU ŠVIEŽIAIS TRUMAIS IR SVIESTU

Norite užkariauti reikliausią gurmaną, sužavėti nepakartojamu patiekalo aromatu ir nekasdienišku skoniu? Receptas iš lygiai 3 ingredientų! Jokio pasiruošimo iš anksto, tik kruopščiai atrinkti produktai. Receptui ...

RIZOTO SU SMIDRAIS

Šparagų rizotas- patiekalas, atveriantis duris pavasariui. Kol už lango nėra taip ilgai lauktos šilumos, galime eksperimentuoti virtuvėje. Patiekalui pasirinkome Vialone Nano ryžius, nes, lyginant su ...

KAIP LAIKYTI TRUMUS?

Dažnai sulaukiame klausimo, kaip iš tiesų reikėtų laikyti trumus, kaip kuo ilgiau išsaugoti juos kvapniais ir šviežiais. Ką svarbu žinoti įsigijus šviežių triufelių? Prieš ...

KAS TAS PANKOLIS?

Jei Ligurijos regionas garsėja bazilikų pesto, Sicilijos gastronomijos perlas- laukinių pankolių pesto padažas. Ypatingu, subtiliu aromatu garsėjantis pankolis suteikia gaivos, žoliškumo prieskonį ir ypatingai ...