Šparagų rizotas- patiekalas, atveriantis duris pavasariui. Kol už lango nėra taip ilgai lauktos šilumos, galime eksperimentuoti virtuvėje. Patiekalui pasirinkome Vialone Nano ryžius, nes, lyginant su ...
Dažnai sulaukiame klausimo, kaip iš tiesų reikėtų laikyti trumus, kaip kuo ilgiau išsaugoti juos kvapniais ir šviežiais. Ką svarbu žinoti įsigijus šviežių triufelių? Prieš ...
Maisto pasirinkimas be galo didelis, tad svarbu yra žinoti ir atsirinkti produktus, nešančius didžiausią naudą mūsų organizmui. Kas yra juodieji ryžiai rašėme čia. Panagrinėkime, kokių medžiagų ...
Šis aštrus pomidorų ir žolelių padažas yra vienas paprasčiausių ir skaniausių Romos tradicinių padažų. Jo esmė- puikiai subalansuotas šviežių pomidorų ir petražolių derinys bei ...
Jei Ligurijos regionas garsėja bazilikų pesto, Sicilijos gastronomijos perlas- laukinių pankolių pesto padažas. Ypatingu, subtiliu aromatu garsėjantis pankolis suteikia gaivos, žoliškumo prieskonį ir ypatingai ...
Atrodytų, žodžių žaismas, tačiau, tai visiškai skirtingi augalai. Taigi, kuo jie skiriasi? Kaštonas yra puikiai mums pažįstamas, pavasarį džiuginantis įspūdingais žiedais. Kaštono vaisiai nėra valgomi, ...
Esate iš tų, kurie net karščiausią vasaros dieną mėgaujasi šokoladu? Visi žinome, kad didžiausias šokolado priešas yra karštis. Kaip laikyti šokoladą, kad išliktų šviežias ...
Ypač tyras alyvuogių aliejus dažniausia asocijuojasi su salotomis, makaronais, ant grotelių kepta žuvimi ar mėsa, troškiniais ir įvairia duona. Tačiau EVOO (aukščiausios kokybės alyvuogių ...
Jau tris kartas Agust įmonę įkūrusi ir valdanti Corsini šeima laikosi filosofijos, paremtos pagarba žmogui ir aplinkai bei, žinoma, meile ir meistriškumu gerai kavai. Šis ...
Pastą mėgsta visi, tačiau ar tikrai visi moka juos tinkamai pagaminti? Paruošėme 7 svarbiausias taisykles, kurių laikosi kiekvienas italas. PATAUPYKITE GERĄ ALYVUOGIŲ ALIEJŲ- jo ...