TRUMAI IR INFLUENCERIAI

Kaip Italijos miško gėrybė tapo pasaulio gurmanų legenda? Kas padėjo paprastam vietos grybui tapti Italijos perlu, geidžiamu gurmanų visame pasaulyje? Ar žinote, kad dar XVIII ...

KAIP LAIKYTI ŠVIEŽIUS TRUMUS?

Kiekvienas trumas jau buvo kruopščiai apžiūrėtas profesionalios akies, patikrintas ir supakuotas į terminę dėžutę tam, kad Jus pasiektų geriausios būklės. Kaip rūpintis šiuo gurmanišku ...

KAIP ITALAI VALGO PANETTONE?

Panettone arba pandoro pyragas ant italų kalėdinio stalo užima ypatingai svarbią vietą. Pastaraisiais metais jis tapo labai populiarus ir Lietuvoje. Tik ar tikrai žinome, ...

TRUMŲ RŪŠYS IR PAVADINIMAI

Trumas yra grybas, kurio sezonas tęsiasi...ištisus metus! Vadinasi, skirtingu metų laiku galite mėgautis skirtingais trumais. Ištisus metus triufelių mėgėjai gali ragauti vis kitokį, savitą išvaizda, ...

VISKAS APIE TRUMŲ PJAUSTYKLES

Šviežias trumas iki Jūsų virtuvės keliauja apgaubtas ypatingu dėmesiu. Nuo trumo radimo momento iki pat akimirkos, kuomet jis nugula Jūsų lėkštėje. Visos pastangos dedamos ...