TRUMŲ RŪŠYS IR PAVADINIMAI

Trumas yra grybas, kurio sezonas tęsiasi...ištisus metus! Vadinasi, skirtingu metų laiku galite mėgautis skirtingais trumais. Ištisus metus triufelių mėgėjai gali ragauti vis kitokį, savitą išvaizda, ...

VISKAS APIE TRUMŲ PJAUSTYKLES

Šviežias trumas iki Jūsų virtuvės keliauja apgaubtas ypatingu dėmesiu. Nuo trumo radimo momento iki pat akimirkos, kuomet jis nugula Jūsų lėkštėje. Visos pastangos dedamos ...

KAIP IŠVIRTI TOBULĄ RISOTTO?

Risotto (lietuviškai dar vadinamas daugiaryžiu) yra patiekalas, labai plačiai paplitęs Italijoje ir suteikiantis beribes galimybes. Tereikia įjungti fantaziją arba pasižiūrėti, ko yra šaldytuve. Tinka ...