Kiekvienas trumas jau buvo kruopščiai apžiūrėtas profesionalios akies, patikrintas ir supakuotas į terminę dėžutę tam, kad Jus pasiektų geriausios būklės. Kaip rūpintis šiuo gurmanišku produktu, kad išlaikytumėte maksimaliai šviežiu iki pat pasimėgavimo akimirkos?
Mūsų siunčiami trumai kelionėje praleidžia 12-72 valandas, būna terminėje pakuotėje, užtikrinančioje temperatūrą viso siuntimo metu. Pirmas darbas- išpakuoti gautus trumus iš kelioninės pakuotės.
Kiekvieną trumą rekomenduojame suvynioti atskirai į gerai drėgmę sugeriantį popierių (pavyzdžiui virtuvinį popierinį rankšluostį) ir laikyti sandariame stiklo ar plastiko inde šaldytuve. Tinkamiausia laikymo temperatūra +2/+6°C. Popierių rekomenduojame keisti kiekvieną dieną, kad triufeliai būtų ne per drėgnoje terpėje.
Tinkamai laikant, trumai išsaugos šviežumą ir kokybę iki maždaug 7 dienų. Labai svarbu nepamiršti, kad kiekviena trumų rūšis turi individualų sunokimo tašką, tad jų laikymo trukmė gali būti skirtinga: paprastai šaltu metų laiku randami trumai gali išsilaikyti ilgiau, jie yra mažiau jautrūs. Su kiekviena diena organoleptinės šviežio triufelio savybės kinta, tad, jei norite pajausti vertingiausias šviežio trumo savybes, sunaudokite žemės deimantus kiek įmanoma greičiau, lygiai kaip tai darytumėte su kitais iš žemės kilusiais produktais.
Mūsų pristatomi trumai natūraliai auga miškuose ir laukuose, tad gali turėti šiek tiek dirvožemio ar smėlio. Jei pastebėjote nepilnai nuvalytą grybą, rekomenduojame kelias minutes pamirkyti šaltame vandenyje ir minkšto šepetėlio pagalba lengvais rankos judesiais nuvalyti žemės perteklių po tekančiu vandeniu, gerai nusausinti virtuviniu popieriniu rankšluosčiu. Šepetėlių šviežių trumų valymui galite įsigyti kartu su trumais www.italiskakrautuvele.lt. Pagamintas iš natūralių medžiagų (medinis korpusas su augalinio plaušo tampico šereliais), nedidelis šepetėlis yra nepakeičiamas įrankis šviežių trumų mėgėjams.