Norite užkariauti reikliausią gurmaną, sužavėti nepakartojamu patiekalo aromatu ir nekasdienišku skoniu? Receptas iš lygiai 3 ingredientų! Jokio pasiruošimo iš anksto, tik kruopščiai atrinkti produktai.
Receptui naudojame sviestą Riccioli su ekologiškais bianchetto trumais, užaugusiais šeimai priklausančiuose ąžuolynuose Marche regione Italijoje. Pagardas gaminamas tik iš natūralių ekologiškų ingredientų, be kvapiųjų medžiagų ir konservantų.
Bianchetto trumas dėl intensyvaus aromato ir, palyginus, žemos kainos, yra ypatingai paplitęs italų virtuvėje. Labai svarbu šviežią trumą plonai pjaustyti specialia trumų pjaustykle– taip atskleisite nuostabų grybo raštą, išsaugosite taurų aromatą ir papuošite patiekalą. Ir jokiu būdu nebekaitinkite, trumai į lėkštę keliauja paskutiniai!
Jums reikės:
400 g pastos (mėgstamos formos rasite čia)
80g sviesto su trumais Riccioli
Druskos
Gaminimo eiga:
- Pasūdytame vandenyje virkite pasirinktos formos pastą. Virimo laiką tikrinkite ant pakuotės.
- Nupilkite vandenį, šiek tiek jo pasilikite stiklinėje tam atvejui, jei patiekalas atrodys per sausas ir norėsis daugiau padažo.
- Į nukoštą pastą dėkite sviesto su trumais Riccioli, švelniai maišykite, kol ištirps. Sviestas turėtų padengti visą pastos paviršių.
- Dėkite į lėkštes, ant viršaus pjaustykle užtarkuokite šviežio trumo.
Buon appetito!
Šviežius triufelius galima paragauti tik jų sezono metu, todėl skirtingu metų laiku siūlome skirtingas trumų rūšis. Grybus parskraidiname per 24-72 valandas tiesiai iš ūkio Italijoje. Minimalus užsakymas- vos 50 gramų.
Viskas, ką Jums reikia padaryti- susisiekti su mumis el. paštu info@italiskakrautuvele.lt arba telefonu.