PASTA SU CITRINOMIS IR KREVETĖMIS

Jūros gėrybės ir citrina- idealus derinys. Šįkart vyriausias The Town Steakhouse šefas Dmitrijus pasirinko švelnaus, subtilaus skonio kietųjų kviečių pastą su citrina, todėl skoniui pabrėžti reikėjo vos žiupsnelio citrinos žievelės, o pomidorų padažas su baziliku sujungė visus skonius į visumą. Paprastas, greitas receptas ir Italija- ant Jūsų stalo.

Jums reikės:

Gaminimo eiga:

  • Virkite pastą pasūdytame vandenyje 5-6 minutes.
  • Keptuvėje pašildykite alyvuogių aliejų su pjaustyta česnako skiltele.
  • Apkepkite krevetes, perpjautus pusiau pomidoriukus, kelis ančiuvius, kaparėlius ir čili pipirą (jo dėkite pagal skonį). Galiausiai dėkite ir špinatus.
  • Į keptuvę pilkite 2-3 šaukštus vandens, kuriame virė pasta, dėkite porą šaukštų Manestrini pomidorų padažo su baziliku.
  • Pagamintą padažą sumaišykite su al dente išvirta pasta.
  • Patiekus užtarkuokite citrinos žievelės ir apšlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi. Galite patiekti kartu su gabalėliu citrinos ir keliais kaparių vaisiais.

Skanaus! Buon appetito!