Vasara lėkštėje. Užkandis, o gal ir pietūs karštą vasaros dieną.
Jums reikės:
- 1-2 šviežių, gerai sunokusių persikų (gali būti geltonasis arba baltasis)
- Buratta arba mocarella sūrio
- Kelių šviežio baziliko lapų
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Rupios druskos
- Šviežiai malto pipiro pagal skonį
Gaminimo eiga:
- Išimkite persikų kauliukus ir supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais. Galite apkepti ant griliaus- jie bus saldesni ir minkštesni.
- Suplėšykite arba supjaustykite sūrį, dėkite į lėkštę kartu su persikais ir bazilikų lapais
- Apšlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi
- Apibarstykite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais
Skanaus! Buon appetito!