MOCARELOS, PERSIKŲ IR BAZILIKO SALOTOS

Vasara lėkštėje. Užkandis, o gal ir pietūs karštą vasaros dieną.

Jums reikės:

  • 1-2 šviežių, gerai sunokusių persikų (gali būti geltonasis arba baltasis)
  • Buratta arba mocarella sūrio
  • Kelių šviežio baziliko lapų
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • Rupios druskos
  • Šviežiai malto pipiro pagal skonį

Gaminimo eiga:

  • Išimkite persikų kauliukus ir supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais. Galite apkepti ant griliaus- jie bus saldesni ir minkštesni.
  • Suplėšykite arba supjaustykite sūrį, dėkite į lėkštę kartu su persikais ir bazilikų lapais
  • Apšlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi
  • Apibarstykite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais

Skanaus! Buon appetito!