PASTA SU CIBERŽOLE, RAUDONUOJU PESTO IR BAZILIKU

Už šį receptą esame dėkingi Dmitrij Urbanovič- vyriausiajam TOWN Steakhouse Vilnius šefui.

Ingredientai:

Gaminimo eiga:

  • Apverdame pastą su ciberžole 5-6 minutes
  • Užpilame smidrus verdančiu vandeniu ir paliekame maždaug 2 minutes
  • Apkepame nepjaustytas česnako skilteles alyvuogių aliejuje apie 1 minutę
  • Keptuvėje apkepame pjaustytus svogūnus ir pomidorus
  • Į kepamą masę dedame šaukštelį raudonojo pesto ir 2 šaukštus pomidorų padažo su baziliku
  • Išimame česnakus, suberiame smidrus, pilame šiek tiek vandens iš puodo, kuriame virė pasta, ir patroškiname apie minutę
  • Beriame apvirusius pastą
  • Įtarkuojame kietojo sūrio

Skanaus! Buon appetito!