PASTA SU BUROKĖLIAIS, GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS IR FETA

„Makaronai – produktas, kuris mano namuose yra visada. Mėgstu makaronus dėl jų universalumo. Greitai išverdi makaronus, padarai paprasčiausią padažą ir vualia – puikus patiekalas ant stalo. Smagiausia tai, kad gali drąsiai žaisti su skoniais“- dalinasi savo mintimis Dmitrij Urbanovič iš dmitryjofficial

Šį kartą Dmitrijus išbandė kietųjų kviečių pastą FOJADINE su burokėliais BIO ir paruošė trumpą receptuką Jums:

Jums reikės:
* 250 g kietųjų kviečių pastos FOJADINE su burokėliais BIO
* šlakelio extra virgin alyvuogių aliejaus
* saujos graikiškų riešutų
* 1 šalotinio svogūno
* kelių česnako skiltelių
* itališkų prieskonių mišinio
* fetta sūrio
* saujos rukolos
* citrinos
* druskos/pipirų

Gaminimo eiga:

  • 8-9 minutes verkite pastą pasūdytame vandenyje
  • keptuvėje įkaitinkite extra virgin alyvuogių aliejų, apkepkite svogūną, česnaką, pabaigoje- ir kapotus graikinius riešutus.
  • Į keptuvę dėkite beveik išvirusius makaronus (neišpilkite viso vandens, likusio nuo pastos- kelis šaukštus įpilkite į keptuvę), išmaišykite.
  • Nukelkite keptuvę nuo kaitros, berkite saują rukolos ir itališkų prieskonių, druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Patiekite, apibarstę fetos gabaliukais ir apšlakstę ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Skanaus! Buon appetito!