„Makaronai – produktas, kuris mano namuose yra visada. Mėgstu makaronus dėl jų universalumo. Greitai išverdi makaronus, padarai paprasčiausią padažą ir vualia – puikus patiekalas ant stalo. Smagiausia tai, kad gali drąsiai žaisti su skoniais“- dalinasi savo mintimis Dmitrij Urbanovič iš dmitryjofficial
Šį kartą Dmitrijus išbandė kietųjų kviečių pastą FOJADINE su burokėliais BIO ir paruošė trumpą receptuką Jums:
Jums reikės:
* 250 g kietųjų kviečių pastos FOJADINE su burokėliais BIO
* šlakelio extra virgin alyvuogių aliejaus
* saujos graikiškų riešutų
* 1 šalotinio svogūno
* kelių česnako skiltelių
* itališkų prieskonių mišinio
* fetta sūrio
* saujos rukolos
* citrinos
* druskos/pipirų
Gaminimo eiga:
- 8-9 minutes verkite pastą pasūdytame vandenyje
- keptuvėje įkaitinkite extra virgin alyvuogių aliejų, apkepkite svogūną, česnaką, pabaigoje- ir kapotus graikinius riešutus.
- Į keptuvę dėkite beveik išvirusius makaronus (neišpilkite viso vandens, likusio nuo pastos- kelis šaukštus įpilkite į keptuvę), išmaišykite.
- Nukelkite keptuvę nuo kaitros, berkite saują rukolos ir itališkų prieskonių, druskos ir pipirų pagal skonį.
- Patiekite, apibarstę fetos gabaliukais ir apšlakstę ypač tyru alyvuogių aliejumi.
Skanaus! Buon appetito!