KUO SKIRIASI RAFINUOTAS ALIEJUS NUO AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS PIRMOJO SPAUDIMO ALYVUOGIŲ ALIEJAUS?

Ar žinote, kuo skiriasi rafinuotas aliejus nuo aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus? 
👎 rafinuotas aliejus yra chemiškai apdorotas aliejus: iš blogos kokybės alyvuogių pagamintas aliejus pasižymi dideliu rūgštingumu ir nėra tinkamas valgymui, turi daug toksinų, juo prekiauti draudžiama. Vienintelis būdas tokį aliejų „pagerinti“- rafinuoti. 
Rafinavimo metu aliejus valomas, neutralizuojamas, gryninamas, balinamas, išimamas jo skonis ir kvapas (arba dalis jo). Rafinavimo procesas pašalina daugumą natūralių antioksidantų, “ištaiso” blogas alyvuogių juslines savybes. 
👍 aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus yra gaminamas tik iš tinkamo sunokimo alyvuogių, gaunamas mechaniniu būdu spaudžiant alyvuoges žemoje temperatūroje.
Galutinis produktas yra aukštos kokybės, pasižymi aukštomis skoninėmis ir aromatinėmis savybėmis, jame gausu naudingų medžiagų, vertingų mūsų sveikatai.
 
Mūsų krautuvėlėje rasite italų šeimose ir mažuose ūkiuose spaustus aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus iš Veneto ir Toskanos regionų. Sertifikuoti, ne kartą apdovanoti prestižiniuose konkursuose 🥇
👉 Aukščiausios kokybės ypač tyrus alyvuogių aliejus rasite  www.italiskakrautuvele.lt