FIGŲ, SALIAMO IR GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UŽKANDĖLĖ

Ši greita užkandėlė mėgstantiems stiprius ir nenuobodžius skonius. Šis sūrus, subtilus traškus ir kartu saldus kąsnis puikiai pritaps užkandžių lėkštėje šalia sūrių, vynuogių ar mėsyčių.

Jums reikės:

  • Šviežių figų
  • Saliamio (labai plonai pjaustyto)
  • Graikinių riešutų

Gaminimas:

Nupjaukite nuplautos ir nusausintos figos kotelį.

Nulupkite figos odą.

Kotelio vietoje įpjaukite figą, padalindami vaisių į 4 dalis, bet palikite pagrindą, kad figa išsiskleistų.

Į vidurį dėkite labai ploną salamio gabalėlį ir graikinį riešutą.

 

Skanaus! Buon appetito!