Brangiausias pasaulyje prieskonis- šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.
Sudėtis: kvietiniai miltai, sviestas, pusiau džiovinti cukruoti persikai 22% (persikai, gliukozės sirupas, cukrus), cukrus, pasterizuoti kiaušinių tryniai (laisvai laikomų vištų), natūralios mielės, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, nugriebto pieno milteliai, apelsinų žiedų medus, vanilė, šafranas. Glazūra: cukrus, kiaušinių baltymai, ryžių miltai, saulėgražų aliejus, šafranas (0,01%). Gali būti riešutų pėdsakų.
Paruošimo būdas: prieš ragavimą rekomenduojame pašildyti.
Laikymo rekomendacijos: gaminys, laikomas originalioje pakuotėje ir vėsioje bei sausoje vietoje, išlaiko savo savybes 8 mėnesius.
Grynasis kiekis: 500g.
Maistinė vertė 100g.: 436 Kcal/ 1851 kJ. Riebalai 18.5 g., iš kurių sočiųjų riebalų 10.3 g. Angliavandeniai 63.1 g., iš jų cukraus 19.5 g. Baltymai 7.8 g. Skaidulos 2.6 g. Druska 0.5 g.
Gamintojas: pagaminta ir supakuota Via Amerigo Vespucci, 86-Paterno (CT) specialiu Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy užsakymu