ŠOKOLADINIAI SALDAINIAI CREMINI 200 g

11,00

Sluoksniuoti pieniško šokolado ir Pjemonto lazdyno riešutų saldainiai.

 

Turime

Produkto kodas: CRNO200T Kategorijos: , ,

1858 m. Ferdinando Baratti išrado kvadratinės formos šokolado saldainius, kuriuos sudarė du išoriniai gianduia šokolado sluoksniai ir vidinis- lazdyno riešutų. Calcagno1946® siūlo Pjemonto lazdyno riešutų sluoksnį apgaubti pienišku šokoladu.

Gamyboje naudojami išskirtinėmis aromatinėmis ir skoninėmis savybėmis pasižymintys Pjemonto lazdynų riešutai su saugoma geografine nuoroda ( I.G.P- Indicazione geografica protetta), kurių sudėtyje yra aminorūgščių, vitamino E, mono-nesočiųjų riebalų rūgščių (pvz. Oleino rūgšties). Sertifikuotiems Pjemonto lazdyno riešutams taikomi reglamentai, nustatantys produkto savybes, pradedant veisle, augimo vietove, auginimo sistemomis, baigiant prekyba ir ženkinimu.

Calcagno 1946 pradžia-maža Aldo Frezzato ir Franco Rossini įmonė, įkurta pokario metais, kuomet didžiausia siekiamybė – ramybės jausmas, o šokoladas- vis dar prabanga išskirtinėms akimirkoms. Prabėgus daugiau nei 70 metų ir įkūrėjams pasiekus amžiaus ribą, 2018m. Aldo ir Franco atėjo laikas įmonę perleisti šokolado mėgėjų grupei, kurie tęsia prekės ženklo istoriją su aistra, energija ir meile šokoladui. Naujųjų  įmonės šeimininkų kasdienybėje -tradicijų, istorinių receptų ir senovinių gaminimo būdų, kuriuos perdavė pirmieji prekės savininkai, palaikymas ir kartu- naujovės, tyrimai, siekiant patenkinti nuolat besikeičiančius skonius. Išskirtiniam produktui gaminti reikia specifinių įgūdžių, todėl komadoje-Lorenzo Zuccarello, kurio užduotis- kurti ir išsaugoti kruopščiai atrinktų ingredientų paslaptį.

Šokolado mėgėjams Calcagno 1946 tiekia kokybiškus, rafinuotus ir novatoriškus produktus kartu su nesenstančia klasika; darbuotojams- stimuliuojančią ir ramią darbo aplinką, kur pelnas yra priemonė, o ne tikslas.

 

Sudėtis: pieniškas šokoladas – kakava 31% ( cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonis), cukrus, Pjemonto I.G.P. lazdyno riešutai  17%, kakavos sviestas.  Gali būti kitų riešutų pėdsakų. Alergenai: soja, pienas, riešutai.

Laikymo rekomendacijos: laikyti švarioje, sausoje ir bekvapėje aplinkoje. Laikymo temperatūra: 16-20°C.

Grynasis kiekis: 200 g.

Maistinė vertė 100g.: 559 Kcal/ 2338 kJ. Riebalai 35.7 g., iš kurių sočiųjų riebalų 15.7 g. Angliavandeniai 55 g., iš jų cukraus 54.8 g. Baltymai 5.3 g. Druska 0.1 g.

Gamintojas: Calcagno1946 S.r.l.- Via Paolo Losa 21, 10093 Collegno (TO), Italy

Svoris 0.210 kg
Išmatavimai 8 × 8 × 25 cm