Kaštainių medaus skonis, spalva ir tekstūra išsiskiria iš kitų medaus rūšių. Šis medus yra labai aromatingas, mažiau saldus nei kitų rūšių medus, turi kartaus poskonio. Dėl šio ypatingo ir savito kartoko skonio jis tinka prie pikantiškesnių patiekalų (mėsos, sūrių). Idealiai dera su tokiais brandintais sūriais kaip Toskanos Caciotta, Caciocavallo, Caprino, Parmigiano-Reggiano, turinčiais mėlyno pelėsio arba su šviežiais Stracchino, Ricotta, Gorgonzola. Skirtingai nuo daugelio kitų medaus rūšių, kaštainių medus nėra labai tinkamas pakeisti cukrų (pvz žolelių arbatoje).
Ūkis: “Girardi” yra jauna ir dinamiška įmonė, gimusi 2013 m. Veneto regione iš noro sukurti kažką apčiuopiamo, ilgainiui perduodamo: aistra savam kraštui ir noras pasiūlyti vietinius sveikus ir tikrus produktus.
„Žalias lapas mums nėra paprastas prekės ženklas, o tikra gyvenimo ir darbo filosofija“- sako ūkio šeimininkė Alessia Girardi.
Nuolat besirūpindama savo bičių sveikata, ūkio šeimininkė kruopščiai parenka vietą kiekvienam aviliui: visiškai panardinti į gamtą, toli nuo taršos šaltinių. Bitės dirba tarp aukštų kalnų ir Venecijos lagūnos, brangų gėlių nektarą paversdamos skaniu ir vertingu medumi.
Su rūpesčiu ir atsidavimu gaunamas skanus, sveikas ir 100% natūralus medus, savo skoniu ir aromatu atskleidžiantis autentišką Italijos gamtą. Aistra gamtai, pagarba autentiškumui.
Sudėtis: 100% itališkas ekologiškas kaštainių medus.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ar apšvietimo įrenginių.
Grynasis kiekis: 130g.
Maistinė vertė 100g.: 322 Kcal/ 1370 kJ. Riebalai 0 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0 g. Angliavandeniai 80 g., iš jų cukraus 80 g. Baltymai 0.2 g. Skaidulos 0 g. Druska 0 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Girardi Di Girardi Alessia, Via Carreggiate 34, 31011 Asolo (TV), Italy