Ūkis: “Caraia” įmonės savininkas Franco Bardi– alyvmedžių žmogus. Ant kalno priešais Petroio miestelį (Toscana, Siena) jis sukūrė penkiolikos hektarų alyvmedžių karalystę iš plyno lauko. Kiekvieno medžio priežiūra ir lepinimas, dėmesys smulkmenoms, investicija į naujausią techniką, leidžia sukurti neįtikėtiną aliejaus kokybę ir unikalią patirtį. Ūkis gyvuoja apie 20 metų, per šį laiką gavo daugybę nacionalinių apdovanojimų už savo aliejų.
Rekomendacijos vartojimui: gali būti valgomas neapdorotas, taip pat- naudojamas maisto gaminimui. Tinka kepimui. Idealus daržovių patiekalams ir salotoms, raudonai mėsai, sriubai.
Alyvuogių rūšis: Leccino, Frantoio, Moraiolo, Pendolino. Kvapas: šviežiai nupjautos žolės, artišokų, migdolų. Skonis: vidutinis vaisinis, jaučiamas kartumas ir vidutinis pikantiškumas.
Rūgštingumas: 0.14%
Sudėtis: Pirmo šalto spaudimo aukščiausios kokybės ypač tyras alyvuogių aliejus, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių mechaniniu būdu. Tik iš Italijoje, Az. Agr. Carraia di Bardi Franco ūkyje užaugusių ir rankomis surinktų alyvuogių.
Laikymo rekomendacijos: laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių.
Maistinė vertė 100g.: 824 Kcal/ 3389 kJ. Riebalai 91.6 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g., Angliavandeniai 0 g., iš jų cukraus 0 g. Baltymai 0 g. Druska 0 g.
Grynasis kiekis: 500 ml.
Gamintojas: Azienda Agricola Carraia di Bardi Franco, Pod. Carraia 47- 53020 Petroio, Trequanda (SI), Italia