Alyvuogių rūšis: Leccino, Frantoio, Moraiolo, Pendolino. Kvapas: šviežiai nupjautos žolės, artišokų, migdolų. Skonis: vidutinis vaisinis, jaučiamas kartumas ir vidutinis pikantiškumas.
Rūgštingumas: 0.15 % (maksimalus leistinas kiekis ypač tyro alyvuogių aliejaus kategorijoje yra 0.8 %)
Polifenoliai: 271 mg/kg ( sveikatai naudingu laikomas alyvuogių aliejus, turintis daugiau nei 250 mg/kg polifenolių)
Sudėtis: Pirmo šalto spaudimo aukščiausios kokybės ypač tyras alyvuogių aliejus, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių mechaniniu būdu. Tik iš Italijoje, Az. Agr. Carraia di Bardi Franco ūkyje užaugusių ir rankomis surinktų alyvuogių. Laikas nuo alyvuogių nuskynimo iki spaudimo: ne daugiau 8-12 valandų
Laikymo rekomendacijos: laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių.
Maistinė vertė 100g.: 824 Kcal/ 3389 kJ. Riebalai 91.6 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g., Angliavandeniai 0 g., iš jų cukraus 0 g. Baltymai 0 g. Druska 0 g.
Grynasis kiekis: 500 ml.
Gamintojas: Azienda Agricola Carraia di Bardi Franco, Pod. Carraia 47- 53020 Petroio, Trequanda (SI), Italia