ŠOKOLADAS PURO LATTE 60g

5,60

Pieniško šokolado plytelė su trintais Pjemonto lazdyno riešutais be pridėtinio cukraus (su saldikliu).

Puro Latte– tai subtilus saldumas, malonumas kąsniais, tai būdas akimirką paversti ypatinga.

Supakuotas rankomis. Elegantiška juoda dėžutė su sidabriniais elementais gali būti puikia dovana smaližiui, ieškančiam išskirtinio skonio ir kokybės.

Be glitimo. Be pridėtinio cukraus, su saldikliu.

Turime

Produkto kodas: 200003 Kategorijos: , Žymos: , ,

La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Saldumynų gamybai renkasi tik vietinius- Pjemonto- riešutus, kurie ne tik išsiskiria savo skoninėmis ir aromatinėmis savybėmis, bet ir turi amino rūgščių, vitamino E, mononesiočiųjų riebalų rūgščių ( pvz Oleino rūgšties). Sertifikuotiems Pjemonto lazdyno riešutams taikomi reglamentai, nustatantys produkto savybes, pradedant veisle, augimo vietove, auginimo sistemomis, baigiant prekyba ir ženkinimu.

Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.

La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.

Sudėtis: saldiklis maltitolis 29%, Pjemonto lazdyno riešutų su SGN (IGP/saugoma geografine nuoroda) pasta 20%, kakavos pasta, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, kvapiosios medžiagos. Kakavos ne mažiau 25%. Kakava iš ne ES šalių. Gali būti žemės riešutų, kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo. Pernelyg didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį. Sudėtyje yra natūralių cukrų.    

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Grynasis kiekis: 60g.

Maistinė vertė 100g.: 541 Kcal/ 2264 kJ. Riebalai 44 g., iš kurių sočiųjų riebalų 20 g. Angliavandeniai 37 g., iš jų cukraus 6.3 g. Baltymai 8.9 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.2 g.

Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy

Svoris 0,06 kg
Išmatavimai 17 × 7 × 1,2 cm