ŠOKOLADINIS KIAUŠINIS 100g (LIMONCELLO IR MORENGAS)

14,50

Garsiųjų Turino šokolado meistrų naujiena- dvisluoksnis baltojo šokolado kiaušinis su migdolais, citrina ir morengu. Gaivus, traškus desertas gaminamas rankomis ir jau supakuotas kaip dovana dekoratyvinėje dėžutėje, o viduje- staigmena.

Švelniai tirpstantis baltasis šokoladas, gaivi citrina ir traškūs nugos gabalėliai burnoje sukuria “wow” efektą. Saldumynas atspindi vietinius tipinius ingredientus ir itališką gyvenimo džiaugsmą: pavasarį Italijoje.

Šio rankomis pagaminto ir supakuoto Velykų kiaušinio viduje- siurprizas (šokolado triufelis).

Šokoladinis kiaušinis yra įspūdingas desertas, sukuriantis saldžią akimirką, šv. Velykų stalo stalo puošmena ir puiki dovana. Tinka prie puodelio kavos ar arbatos, o mylintys itališkas tradicijas gali skaninti limoncello ar ragauti su taure prosecco.

Be glitimo. Be dažiklių. Be genetiškai modifikuotų ingredientų. Be hidrintų riebalų.

SVARBU! Minimalus užsakymo kiekis: 24 vnt.

Išankstinis užsakymas

Produkto kodas: 200319 Kategorija: Žyma:

La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.

La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.

 

Sudėtis: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, 10% migdolų pasta (pieno išrūgų milteliai, 3% Torrone trupiniai (lazdynų riešutai, medus, cukrus, gliukozės sirupas, kiaušinio baltymai), emulsiklis: sojos lecitinas, citrinos pasta (60% citrinos žievelės, cukrus, gliukozės sirupas), natūralus vanilės aromatas, 0.3% natūralus limoncello aromatas. Šokoladinio triufelio sudėtis: cukrus, pieno milteliai, 19% migdolų pasta (kakavos sviestas, 11% Torrone trupiniai (lazdynų riešutai, medus, cukrus, gliukozės sirupas, kiaušinio baltymai), pieno išrūgų milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, citrinos pasta ( 60% citrinos žievelės, cukrus, gliukozės sirupas), natūralus vanilės aromatas, 0.3% natūralus aromatas (limoncello). Be glitimo. Gali būti kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakų.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Grynasis kiekis: 100g.

Maistinė vertė 100g.: šokoladinio kiaušinio: 572 Kcal/ 2393 kJ. Riebalai 40 g., iš kurių sočiųjų riebalų 19 g. Angliavandeniai  45 g., iš jų cukraus 45 g. Baltymai 10 g. Druska 0.26 g. Šokoladinio triufelio: 563 Kcal/ 2356 kJ. Riebalai 42 g., iš kurių sočiųjų riebalų 17 g. Angliavandeniai 41 g., iš jų cukraus 40 g. Baltymai 12 g. Druska 0.2 g.

Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy

Svoris 0,100 kg
Išmatavimai 7,5 × 7,5 × 12 cm