Suteiktas „WineHunter Award 2021“ apdovanojimas- tai kompetencijos pripažinimas produktams, išsiskiriantiems ne tik savo kokybe, bet ir istorija.
Šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.
Sudėtis: abrikosai, cukranendrių cukrus, citrinų sultys, šafranas (0,02%). Be glitimo.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 100g.
Maistinė vertė 100g.: 616 Kcal/ 145 kJ. Riebalai 0 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0 g. Angliavandeniai 45 g., iš jų cukraus 45 g. Baltymai 1.1 g. Skaidulos 2 g. Druska 0.02 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy