Ūkis: Umami yra jauna inovatyvi įmonė, įsikūrusi netoli Langhe, kuri specializuojasi juodųjų (fermentuotų) česnakų ir juodųjų askaloninių svogūnų gamyboje. Tyrimai ir studijos paskatino du jaunus Pjemonto biologus specializuotis natūralios maisto transformacijos srityje, tyrinėjant naujus skonius ir skonio niuansus, galinčius papildyti kiekvieną patiekalą. Naudojami tradiciniai gamybos metodai ir aukščiausios kokybės itališkos žaliavos.
Sudėtis: pomidorų actas. Rūgštingumas 5%. Gali būti sulfitų. Pomidorų kilmė- Italija.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių; vengti tiesioginių saulės spindulių.
Grynasis kiekis: 250 ml.
Maistinė vertė 100g.: 19 Kcal/ 82 kJ. Riebalai 0 g., iš kurių sočiųjų riebalų iki 0 g. Angliavandeniai 0.9 g., iš jų cukraus 0.9 g. Baltymai 0 g. Skaidulos 0 g. Druska 0 g.
Gamintojas: Strada Nizza 39, 10040 La Loggia (TO), Italy. Išpilstyta Umami S.r.l. , Via Roma 48, 12040, Baldissero D’Alba (CN), Italy.