Ūkis: „Umami Gourmet“ – tai jauna ir inovatyvi maisto gamybos įmonė, įsikūrusi Langhe regione, garsėjančiame aukščiausios kokybės gastronomija ir vynais. Ši vietovė yra įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, o tai įpareigoja kurti 100 % autentiškus „Made in Italy“ produktus.
Po ilgų tyrimų ir eksperimentų, Umami Goumet maisto ekspertų komanda sukūrė unikalią fermentuotų produktų liniją, skirtą sveikos mitybos entuziastams, virtuvės šefams ir gurmaniškų skonių ieškotojams. Ūkyje gaminamas juodasis (fermentuotas) česnakas, mėgstamas dėl išraiškingo umami skonio ir naudingų savybių; juodieji (fermentuoti) šalotiniai svogūnai, pasižymintys subtiliu, salstelėjusiu skoniu, puikiai tinkančiu gurmaniškiems patiekalams; fermentuotos pomidorų ir granatų sultys, vertinamos dėl natūralaus skonio ir praturtintos fermentacijos suteikiama nauda.
Aukščiausios kokybės itališki vietiniai ingredientai transformuojami į unikalius skonius, keliauja į prabangius restoranus, virtuvės šefų rankas ir gurmaniškų produktų mėgėjų virtuves.
Sudėtis: granatų actas. Rūgštingumas 5%. Gali būti sulfitų. Granatų kilmė- Italija.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių; vengti tiesioginių saulės spindulių. Tai natūralus nefiltruotas produktas, todėl gali būti nuosėdų.
Grynasis kiekis: 250 ml.
Maistinė vertė 100g.: 17 Kcal/ 71 kJ. Riebalai 0 g., iš kurių sočiųjų riebalų iki 0 g. Angliavandeniai 0.3 g., iš jų cukraus 0.3 g. Baltymai 0 g. Druska 0 g.
Gamintojas: Strada Nizza 39, 10040 La Loggia (TO), Italy. Išpilstyta Umami S.r.l. , Via Roma 48, 12040, Baldissero D’Alba (CN), Italy.