Ūkis: Nerobio Tartufi yra vienas iš nedaugelio Italijos ūkių, savo teritorijoje natūraliai auginančių trumus. Ūkis įsikūręs pačiame Marche regiono centre, kuris plačiai žinomas kaip trumų kraštas. Šeimai priklauso dvi miško teritorijos Pesaro ir Ascoli rajonuose, kuriuose ir renkami grybai. Asmeninis rūpestis kiekvienu gamybos ir derliaus etapu, pradedant nuo žemės darbų, augalų genėjimo, trumų paieškos ir atrankos, baigiant produkcijos gamybos priežiūra. Nerobio Tartufi- tai geriausia produkto kokybė ir šviežumas, aukščiausio lygio rankų darbo gaminiai tiesiai iš nuosavo miško ir daržo.
Sudedamosios dalys: džiovinti pomidorai (vanduo, džiovinti pomidorai, baltasis vynas, druska) 64%, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, vasaros trumai ( Tuber Aestivum Vitt.), natūralus aromatas, česnakas, druska.
Laikymo rekomendacijos: neatidarytą galima laikyti kambario temperatūroje, atokiau nuo šviesos ir šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Grynasis kiekis: 100g.
Maistinė vertė 100g.: 441 Kcal/ 1845 kJ. Riebalai 36.66 g., iš kurių sočiųjų riebalų 4.42 g. Angliavandeniai 25.56 g., iš jų cukraus 16.76 g. Baltymai 6.42 g. Druska 2.46 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia














