Šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.
Sudėtis: saldžiosios paprikos 60%, cukranendrių cukrus, balto vyno actas, druska, šafranas (0,02%), pektinas.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 100g.
Maistinė vertė 100g.: 206 Kcal/ 875 kJ. Riebalai 0.2 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0 g. Angliavandeniai 51 g., iš jų cukraus 50 g. Baltymai 0.5 g. Druska 0.25 g.
Gamintojas: pagaminta Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy užsakymu Via S. Onofrio 19A- Aci S. Antonio(CT), Italy