Pjemonto tradicijos ir tyro malonumo akimirka kiekviename saldainyje.
Gianduja yra šokoladas, kilęs šiaurės Italijoje (Pjemonto regione) dar Napoleono valdymo laikais, kuomet buvo sunku ir brangu importuoti kakavą iš Pietų Amerikos. 1865m. Turine Pierre Paul Caffarel ir Michele Prochet pirmieji sumalė apylinkėse gausiai augančius lazdyno riešutus į pastą ir įmaišė į kakavos ir cukraus mišinį. Tokie šokoladiniai saldainiai buvo pavadinti Gianduiotto ( tradicinės Pjemonto kaukės Turino karnavale Gianduja vardu), turi specialią formą ir yra vyniojami į aukso arba sidabro spalvos foliją.
La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
Sudėtis: saldiklis maltitolis (32%), pistacijų riešutai (26%), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai (17%), emulsiklis: sojos lecitinas, natūralūs dažai: chlorofilinas (E141), natūralus vanilės aromatas, druska (0,07%). Gali būti kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Pistacijos iš ES ir ne ES šalių. Be glitimo. Pernelyg didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį. Sudėtyje yra natūralių cukrų.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje (12-20°C) ir sausoje vietoje (drėgmė iki 65%).
Grynasis kiekis: 130g.
Maistinė vertė 100g.: 535 Kcal/ 2217 kJ. Riebalai 38.2 g., iš kurių sočiųjų riebalų 11.5 g. Angliavandeniai 47.8 g., iš jų cukraus 7 g. Baltymai 11 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.26 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy