SVOGŪNŲ IR ŠAFRANO ČATNIS 100g

9,70

Elegantiška uogienė atspindi itališko maisto amatininkų aistrą ir genialumą. Pagardas sujungia kontrastingus, tačiau harmoningus skonius: svogūnų saldumą ir šafrano subtilumą. Unikalus receptas paprastus ingredientus paverčia rafinuota uogiene, patobulinta šafrano siūlais, su meile užaugintais Etnos papėdėje (Sicilijoje). Viliojančios šafrano natos suteikia karamelizuotų svogūnų pagardui prabangos.

Patiekite su sūriais, derinkite su mėsos Ir žuvies patiekalais ar tiesiog užtepkite ant šiltos duonos ir mėgaukitės kaip užkandėle. Ši svogūnų ir šafrano uogienė suteiks gurmanišką atspalvį kiekvienam patiekalui. 

Kokybė ir skonis apdovanoti „The Wine Hunter“ 2023 meistriškumo diplomu, o 2023 m. vasarį garsusis žurnalas „FORBES“ įtraukė Rossoraro ūkį tarp 100 geriausių Italijos gastronomijos meistrų.

Laukiame papildymo

    Užklausos forma




    Produkto kodas: CIPZAF Kategorijos: , , ,

    Šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.

    Sudėtis: svogūnai 60%, cukranendrių cukrus, baltojo vyno actas, druska, šafranas 0.02%. Tirštiklis: pektinas.

    Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.

    Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

    Grynasis kiekis: 100g.

    Maistinė vertė 100g.: 212 Kcal/ 902 kJ. Riebalai 0.1 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0 g. Angliavandeniai  53 g., iš jų cukraus 52 g. Baltymai 0.6 g. Druska 0.08 g.

    Gamintojas: Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy