Šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.
Sudėtis: svogūnai 60%, cukranendrių cukrus, baltojo vyno actas, druska, šafranas 0.02%. Tirštiklis: pektinas.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 100g.
Maistinė vertė 100g.: 212 Kcal/ 902 kJ. Riebalai 0.1 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0 g. Angliavandeniai 53 g., iš jų cukraus 52 g. Baltymai 0.6 g. Druska 0.08 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy