La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
Sudėtis: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, pistacijų riešutai (10,5%), išrūgų milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, druska „fleur de sel“ (0,4%), natūralus dažiklis: chlorofilinas E141, natūralus vanilės skonis. Juodojo šokolado apdaila (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis. Kakavos min. 60%). Baltojo šokolado apdaila (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, išrūgų milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis). Pieninio šokolado apdaila (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai (25%), kakavos masė, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis. Kakavos min. 33%). Gali būti kiaušinių, žemės riešutų ar kitų riešutų pėdsakų. Pistacijos iš ES ir ne ES šalių. Be glitimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 250g.
Maistinė vertė 100g.: 571 Kcal/ 2375 kJ. Riebalai 38 g., iš kurių sočiųjų riebalų 21 g. Angliavandeniai 45 g., iš jų cukraus 44 g. Baltymai 9.7 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.56 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy