La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški glitimui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.
La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
Sudėtis: baltasis šokoladas (cukrus, pieno milteliai, kakavos sviestas. Emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), 32% pistacijos (ES ir ne ES kilmė), cukrus. Gali būti kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 150g.
Maistinė vertė 100g.: 573 Kcal/ 2385 kJ. Riebalai 39 g., iš kurių sočiųjų riebalų 14 g. Angliavandeniai 42 g., iš jų cukraus 38 g. Baltymai 12 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.18 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy