Ūkis: Nerobio Tartufi yra vienas iš nedaugelio Italijos ūkių, kurie specializuojasi ekologiškų trumų auginime ir gamyboje. Ūkis įsikūręs pačiame Marche regiono centre, kuris plačiai žinomas kaip trumų kraštas. Šeimai priklauso dvi miško teritorijos Pesaro ir Ascoli rajonuose, kuriuose ir renkami grybai. Asmeninis rūpestis kiekvienu gamybos ir derliaus etapu, pradedant nuo žemės darbų, augalų genėjimo, trumų paieškos ir atrankos. Nerobio Tartufi– tai geriausia produkto kokybė ir šviežumas tiesiai iš nuosavo miško.
Sudedamosios dalys: sviestas, bianchetto trumai 15% (Tuber borchii Vitt.), pipirai, druska. Alergenai: laktozė.
Laikymo rekomendacijos: neatidarytą galima laikyti kambario temperatūroje, atokiau nuo šviesos ir šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Grynasis kiekis: 80g.
Maistinė vertė 100g.: 656 Kcal/ 2747 kJ. Riebalai 72.2 g., iš kurių sočiųjų riebalų 46 g. Angliavandeniai 0.52 g., iš jų cukraus 0.52 g. Baltymai 0.43 g. Druska 0.04 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia











