Tinka profesionaliam naudojimui restoranams ar tiesiog ieškantiems aukštos kokybės, natūralaus, sveiko ir gurmaniško produkto.
Ūkis: Nerobio Tartufi yra vienas iš nedaugelio Italijos ūkių, kurie specializuojasi 100% ekologiškų trumų auginime ir gamyboje. Ūkis įsikūręs pačiame Marche regiono centre, kuris plačiai žinomas kaip trumų kraštas. Šeimai priklauso dvi miško teritorijos Pesaro ir Ascoli rajonuose, kuriuose ir renkami grybai. Asmeninis rūpestis kiekvienu gamybos ir derliaus etapu, pradedant nuo žemės darbų, augalų genėjimo, trumų paieškos ir atrankos. Nerobio Tartufi– tai geriausia produkto kokybė ir šviežumas tiesiai iš nuosavo miško.
Sudėtis: rožinė Himalajų druska, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) BIO, natūrali kvapioji medžiaga.
Laikymo rekomendacijos: neatidarytą galima laikyti kambario temperatūroje, atokiau nuo šviesos ir šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve 0°-4° C, suvartoti per 5-6 dienas.
Grynasis kiekis: 40g.
Maistinė vertė 100g.: 6.80 Kcal/ 27.60 kJ. Riebalai 0.23 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0 g. Angliavandeniai 0.14 g., iš jų cukraus 0.02 g. Skaidulos 0.97 g. Baltymai 0.54 g. Druska 98.10 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia