Ūkis: Pagarba žemei ir metų laikams. Jau daugiau nei 30 metų įmonė atrenka, transformuoja ir tiekia aukščiausios kokybės ingredientus ir kulinarinius gaminius. Kruopšti geriausių šviežių ir sezoninių žaliavų atranka, tobula itališkų gastronominių tradicijų ir šiuolaikinio maisto gaminimo pusiausvyra.
Nuo 1987 m. sėkmingai veikiantis gamintojas tiki, kad iš kartos į kartą vertybės nesikeičia. Iš amatininkų laboratorijos tapę etalonine konservavimo įmone, nuėję ilgą kokybės ir inovacijų kelią, specializuojasi gaminant geriausius tradicinius Italijos ir Viduržemio jūros regiono produktus profesionaliam restoranų naudojimui. „Su rankomis. Su galva. Su širdimi“- šie žodžiai įkvepia kasdieniniame darbe ir išskiria iš kitų.
Sudėtis: laukiniai pankoliai 50%, džiovinti pomidorai 20%, saulėgrąžų aliejus, ypač tyras alyvuogių aliejus, kedro riešutai, druska, česnakas, pipirai. Gali būti sulfitų. Gali būti riešutų ir salierų pėdsakų.
Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo.
Laikymo rekomendacijos: atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.
Grynasis kiekis: 170g.
Maistinė vertė 100g.: 550 Kcal/ 2301 kJ. Angliavandeniai 16.2 g., iš kurių cukrų 16.2 g. Baltymai 8.2 g. Skaidulos 13.6 g. Riebalai 47.6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5.4 g. Druska 0.1 g.
Gamintojas: Azienda Agricola di Vespa Febronia Franca , Via Nazaro Sauro 28, 95046 Palagonia (CT), Italia. Supakuota: Via L. Capuana- Trecastagni (CT), Italia.
Kilmės šalis: Italija