La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški glitimui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.
La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
Sudėtis: datulių milteliai 25%, kokoso drožlės 22%, migdolai 21%, kakavos pasta, kakavos sviestas, kakavos milteliai, „Fleur de Sel“ druska, natūralus vanilės aromatas.
Gali būti pieno, kiaušinių, sojos ir kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo. Be pridėtinio cukraus. Sudėtyje tik natūraliai ingredientuose esantis cukrus. Ingredientų kilmė: ES/ ne ES.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 150g.
Maistinė vertė 100g.: 567 Kcal/ 2372 kJ. Riebalai 46 g., iš kurių sočiųjų riebalų 26 g. Angliavandeniai 26 g., iš jų cukraus 22 g. Baltymai 8.9 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.14 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy