AMBRA TRIUFELIAI DĖŽUTĖJE 150g

14,99

Naujausias Turino šokolado meistrų kūrinys- triufeliai Ambra kviečia mėgautis be kompomisų! Kiekvienas triufelis pagamintas iš keturių grynų ingredientų- kakavos, datulių, kokoso ir migdolų,- yra paprastumo ir elegancijos įrodymas. Šie veganiški skanėstai tinka išrankiems smaližiams, nes juose nėra pridėtinio cukraus. Tai nepriekaištingas pasirinkimas tiems, kurie trokšta saldumo, tačiau teikia pirmenybę sveikatai ir tvarumui.

Pagrindinis Ambra triufelio ingredientas yra aukštos kokybės datulės, pasižyminčios intensyviu, natūraliu saldumu. Šis saldumas puikiai dera su kakavos mase ir sukuria aksominį kremiškumą. malonaus traškumo suteikia kokoso drožlės, o Fleur de Sel ir vanilė sustiprina šokolado ir datulių skonį, suteikia subtilumo.

Ambra triufeliai skanūs su karšta kakava, arbata ar kava; su putojančio vyno taure ar tiesiog kaip užkandis. Supakuoti į elegantišką dėžutę, tad gali būti išskirtinė dovana vertinantiems natūralų skonį.

Mėgaukitės turtingu natūralių gamtos lobių deriniu, pamaloninkite skonio receptorius nenuolaidžiaujant sveikam, tvariam ir sąmoningam gyvenimo būdui.  

Be konservantų. Be glitimo. Be pridėtinio cukraus ir jo pakaitalų. Be laktozės. Tinka veganams.

Laukiame papildymo

    Užklausos forma




    La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški glitimui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.

    La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.

    Sudėtis: datulių milteliai 25%, kokoso drožlės 22%, migdolai 21%, kakavos pasta, kakavos sviestas, kakavos milteliai, „Fleur de Sel“ druska, natūralus vanilės aromatas.

    Gali būti pieno, kiaušinių, sojos ir kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo. Be pridėtinio cukraus. Sudėtyje tik natūraliai ingredientuose esantis cukrus. Ingredientų kilmė: ES/ ne ES.       

    Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

    Grynasis kiekis: 150g.

    Maistinė vertė 100g.: 567 Kcal/ 2372 kJ. Riebalai 46 g., iš kurių sočiųjų riebalų 26 g. Angliavandeniai 26 g., iš jų cukraus 22 g. Baltymai 8.9 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.14 g.

    Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy

    Išmatavimai 7,5 × 7,5 × 12 cm