La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
Sudėtis: saldiklis maltitolis (39%), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai (20%), pistacijų riešutai (11.5%), emulsiklis: sojos lecitinas, natūralūs dažai: chlorofilinas (E141), natūralus vanilės aromatas, druska (0,15%). Gali būti kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Pistacijos iš ES ir ne ES šalių. Be glitimo. Pernelyg didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį. Sudėtyje yra natūralių cukrų.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 60g.
Maistinė vertė 100g.: 522 Kcal/ 2184 kJ. Riebalai 39 g., iš kurių sočiųjų riebalų 21 g. Angliavandeniai 47 g., iš jų cukraus 7.7 g. Baltymai 7 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.3 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy