La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Saldumynų gamybai renkasi tik vietinius- Pjemonto- riešutus, kurie ne tik išsiskiria savo skoninėmis ir aromatinėmis savybėmis, bet ir turi amino rūgščių, vitamino E, mononesiočiųjų riebalų rūgščių ( pvz Oleino rūgšties). Sertifikuotiems Pjemonto lazdyno riešutams taikomi reglamentai, nustatantys produkto savybes, pradedant veisle, augimo vietove, auginimo sistemomis, baigiant prekyba ir ženkinimu.
Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.
Sudėtis: kakavos pasta, saldiklis maltitolis 20%, Pjemonto lazdyno su saugoma kilmės vieta (IGP) riešutų pasta 20%, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Kakavos ne mažiau 48%. Kakava iš ne ES šalių. Gali būti žemės riešutų, kiaušinių, pieno ar kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo. Pernelyg didelis vartojimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį. Sudėtyje yra natūralių cukrų.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 60g.
Maistinė vertė 100g.: 566 Kcal/ 2368 kJ. Riebalai 46 g., iš kurių sočiųjų riebalų 21 g. Angliavandeniai 29 g., iš jų cukraus 1 g. Baltymai 10 g. Druska 0.1 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy