Autentiškas padažas, kilęs XX a. pradžioje Lazio aplink Romą. Labai paprastas receptas su vos keletu ingredientų, tačiau skonis- stiprus ir aštrus.
Gaminamas iš 100% Italijoje užaugintų pomidorų ir ypač tyro alyvuogių aliejaus iš vietinių apylinkių.
Be dirbtinių dažiklių.
Rekomenduojame pašildyti ir skaninti pastos (makaronų) patiekalus. Taip pat gali būti puikus pagrindas Jūsų improvizuotam pikantiškam padažui ar troškiniui.
1955m. visas savo sunkaus darbo santaupas atidavė sūnui ir taip patikėjo jam visos šeimos ateitį. Iš šios pasitikėjimo sėklos gimė nedidelis šeimos verslas: pagal šeimos receptus moterų verdamus pagardus anuomet patys išvežiodavo į mažutes maisto krautuvėles Florencijoje ir jos apylinkėse. Laikui bėgant įmonė išaugo, tačiau gamina su tuo pačiu užsidegimu ir rūpesčiu, kaip prieš 65 m. Produkcijos sėkmė- kruopštus daržovių, žalumynų ir prieskonių pasirinkimas.
Sudėtis: pomidorai, svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, aitriosios paprikos (1.1%), morkos, druska.
Laikymo rekomendacijos: atidarius laikyti šaldytuve.
Maistinė vertė 100g.: 40 Kcal/ 168 kJ. Riebalai 2.1 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.3 g. Angliavandeniai 4.1 g., iš jų cukraus 3.7 g. Baltymai 1.33 g. Druska 7.9 g.
Kiekis: 280g.
Gamintojas: Viale Inghilterra, 2 San Salvio (CH) per Antico Frantoio Dalla Fina, Via Agostini, 37030 Ronca (VR), Italia