Žodis „Fojadine“ Brescia apylinkių tarme reiškia namie rankomis pagamintų makaronų formą (linguine– plokščios juostelės).
Su visa pagarba vietos tradicijoms, pasta gaminama iš kruopščiai atrinktų grūdų ir geriausių natūralių žolelių.
Gamybos procese nenaudojami jokie dirbtiniai cheminiai ingredientai, dažai ar skonio stiprikliai.
Perleista per bronzos formas: pastos paviršius tampa šiurkštesnis ir porėtesnis, todėl geriau įsisavina padažą.
Ypatingas dėmesys skiriamas lėtam pastos džiovinimo procesui. Pasta džiovinama maždaug 20 valandų žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti visas maistines savybes bei skonį.
Puikus vitaminų, baltymų ir skaidulų šaltinis.
Sudėtis: kietųjų kviečių manų miltai BIO, aitrioji paprika BIO 1.96%, vanduo. Sudėtyje yra glitimas.
Paruošimo būdas: virti 6-7 min.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių ar apšvietimo įrenginių.
Grynasis kiekis: 250 g.
Maistinė vertė 100g.: 344 Kcal/ 1445 kJ. Riebalai 2 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.55 g. Angliavandeniai 69 g., iš jų cukraus 1.8 g. Baltymai 13 g. Skaidulos 3.43 g. Druska 0.01 g.
Gamintojas: Tradizioni Padane Srl, 25023 Gottolengo (BS) Italy