La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.
Sudėtis: cukrus, nenugriebto pieno milteliai, migdolų pasta (19%), kakavos sviestas, torrone gabaliukai 11% (lazdyno riešutai, medus, cukrus, gliukozės sirupas, kiaušinių baltymas), išrūgų milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės skonis, natūralus Limoncello skonis 0.3%. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Migdolų riešutų kilmė- ES. Be glitimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 150g.
Maistinė vertė 100g.: 564 Kcal/ 2353 kJ. Riebalai 40 g., iš kurių sočiųjų riebalų 17 g. Angliavandeniai 41 g., iš jų cukraus 40 g. Baltymai 11 g. Druska 0.2 g.
Gamintojas: La Perla di Torino S.r.l, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy