La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški glitimui, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
Sudėtis: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, lazdyno riešutai (22%), kakavos pasta, laktozė, nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, trapi nuga 7% (lazdyno riešutai, medus, cukrus, gliukozės sirupas, kiaušinio baltymas), traškūs trupiniai ( ryžių miltai), cukrus, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, augaliniai aliejai ( saulėgrąžų ir kokosų įvairiomis proporcijomis), augalinės skaidulos, sojų miltai, emulsiklis: sojų ir saulėgrąžų lecitinas, druska, karamelizuotas cukrus, kakavos milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos), karamelizuotas cukrus (0,5%), druska (0,1%), emulsiklis: sojos lecitinas, kvapioji medžiaga, natūralus vanilės skonis. Be glitimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 220g. Šokoladinio kiaušinio aukštis- 15 cm.
Maistinė vertė 100g.: 577 Kcal/ 2414 kJ. Riebalai 41 g., iš kurių sočiųjų riebalų 16 g. Angliavandeniai 41 g., iš jų cukraus 37 g. Baltymai 9.7 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.28 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy