KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA BUCATI 500G

6,60

100% Sicilijos kietųjų kviečių makaronai Bucati (pasta di semola di grano duro)- tradicinė itališka pasta, gaminama pagal autentišką amatininkų metodą, išsaugant išskirtinį skonį ir aukščiausią kokybę.

Bucati yra maždaug 60 centimetro ilgio tuščiavidurės lazdelės, primenančios spagečius arba šiaudelius. Ši makaronų forma ypač populiari Lazio regione Italijoje, ypač Romos virtuvėje, kur tradiciškai patiekiama su sviestiniais padažais, šonine, daržovėmis, sūriu, kiaušiniais, ančiuviais ar sardinėmis.

Rinktinės žaliavos, senoviniai amatininkų metodai ir pažangi įranga leidžia išsaugoti, ką duoda pati gamta ir pasiūlyti aukščiausius standartus atitinkantį tradicinį produktą:    

  • 100% Sicilijoje užauginti kietieji kviečiai (grano duro)- aukščiausia kokybė nuo lauko iki stalo;
  • lėtas, daugiau nei 24 valandas trunkantis džiovinimas žemoje temperatūroje (iki 45°C)- pasta išlaiko maistingąsias medžiagas ir natūralų skonį;
  • natūralus paviršiaus šiurkštumas- bronzinės formos užtikrina tobulą tekstūrą, kuri leidžiai geriau sugerti padažą;
  • ypatinga šiaudų geltonumo spalva ir unikalus aromatas- tai kruopščiai atrinktų ir rupiai maltų Sicilijos grano duro kviečių rezultatas;
  • visada puiki struktūra- nesulimpa, išlaiko formą ir lieka al dente.

Sicilijos klimatas ir derlingas dirvožemis sukuria idealias sąlygas aukščiausios kokybės grano duro kviečiams augti. Iš jų gaminami makaronai pasižymi nepriekaištinga tekstūra, autentišku skoniu ir puikia struktūra. 

 

Turime

Produkto kodas: GSS-001 Kategorija:

Ūkis: Donna Itriya makaronų gamykla įsikūrusi Casteldaccia mieste, šiaurinėje Sicilijos pakrantėje, pusiaukelėje tarp Sicilijos sostinės Palermo ir viduramžių miesto Cefalù. Vietoje, kur prasidėjo džiovintų makaronų istorija pasaulyje.

Visuose gamybos etapuose profesionalūs pastaio ypatingą dėmesį skiria unikaliam ir šiais laikais retam senovės amatininkų metodui:

  • kokybės pagrindas- kruopštus pirminių žaliavų pasirinkimas. Sicilijos kietųjų kviečių manų kruopos yra unikalios savo spalva ir aromatu, ypatingai vertinamos dėl savo organoleptinių savybių. Baltymų kiekis siekia 12–15 %, o mažesnis nei modernių kviečių glitimo indeksas užtikrina aukščiausią maistinę vertę ir nepriekaištingą skonį, produktai yra lengviau virškinami ir pasisavinami, yra mažesnė maisto netoleravimo tikimybė.
  • retai šiuolaikinėje gamyboje pasitaikanti vertybė- pagarba natūraliems gamtos ritmams. Makaronai džiovinami aplinkoje, primenančioje natūralų Sicilijos jūros ir kalnų orą- žemesnėje nei 45 ° temperatūroje, išlaikant visus vertingus maistinius elementus bei unikalų skonį.
  •  pasirinkimas naudoti tik vietines itin aukštos kokybės žaliavas garantuoja trumpą ir lengvai atsekamą tiekimo grandinę nuo kviečių lauko iki pat stalo. Be to, senovės Sicilijos kviečiai yra vietiniai, auga savaime, yra atsparūs, nereikalauja trąšų ir pesticidų. Itin aukštos kokybės žaliavos leidžia vartotojams pasiūlyti aukščiausius gerovės ir maisto sveikumo standartus atitinkantį tradicinį produktą.

Donna Itriya gamybos komanda yra nedidelė, tačiau ypatingai aukštos kvalifikacijos. Gamybos vadovas daugiau nei 30 metų dirbo geriausiose Sicilijos amatininkų makaronų gamyklose, konsultavo tradicinių itališkų makaronų gamintojus ir specializavosi autentiškų grūdų džiovinimo technologijoje. Jis gali pasigirti labai ilga darbo patirtimi, kurią skatina aistra ir poreikis gaminti šį neabejotinai reprezentatyviausią Italijos maisto produktą ir gastronomijos turtą.  

„Kokybė yra pasirinkimas, pagarbos savo žemei gestas. Kokybė- tai kruopštus žaliavų parinkimas, modernus ir pažangus gamybos būdas, kuriame atsižvelgiama į organoleptines savybes ir pačios gamtos diktuojamą laiką. Tik tokiu būdu galime pasiūlyti maistą, kurio tikslas- tobulumas, kaip sveikatos ir fizinės gerovės sinonimas. Sicilija su savo klimatu ir dirvožemiu suteikia mums puikios kokybės ir unikalius pasaulyje kietuosius kviečius. Savo gamybos procese siekiame išsaugoti šias savybes. Mūsų pasta visų pirma nori atskleisti Sicilijos gamtos teikiamą puikumą ir atstovauja vieną iš simbolinių Viduržemio jūros dietos maisto produktą.“

Donna Itriya itališki makaronai – tai produktas, sukurtas su meile, puoselėjant itališkos virtuvės paveldą.

 

Paruošimo būdas: virti 10 minučių (al dente).

Sudėtis: kietųjų kviečių manų kruopos (it.k: semola di grano duro; angl.k.: durum wheet semolina), vanduo. Alergenai: glitimas, kviečiai. Gali būti sojos pėdsakų. Sudėtyje yra glitimo.

Kilmė: kviečių auginimo šalis: Italija (Sicilija). Produkto gamybos šalis: Italija (Sicilija).

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Grynasis kiekis: 500g.

Maistinė vertė 100g.: 348 Kcal/ 1456 kJ. Riebalai 1.1 g., iš kurių sočiųjų riebalų 0.1 g. Angliavandeniai 71 g., iš jų cukraus 1 g. Baltymai 12 g. Skaidulos 2.5 g. Druska 0.004 g.

Gamintojas: Tria S.r.l, via Enrico Alliata, 53 Casteldaccia 90014- Palermo, Italia

 

 

Svoris 0,500 kg
Išmatavimai 13 × 4 × 31 cm