Pavadinimas: raudonas vynas Franzosi Benaco Bresciano Rebo IGP
Metai: 2022
Regionas: Lombardija, vakarinė Garda ežero pakrantė.
Alkoholio kiekis: 15% tūrio
Kamštis: klasikinis
Vynuogės: 100% Rebo
Dirvožemis: kalkingas
Vynuogyno vieta: Valtenesi kalvos, Puegnago, Italija
Auginimo praktika: Guyot
Derliaus nuėmimas: rankiniu būdu, rugsėjo pabaigoje
Brandinimas: 5 mėnesius buteliuose iki pardavimo.
Spalva: sodri rubino raudonumo.
Aromatas: Vaisinis su juodųjų vyšnių, slyvų, gervuogių, juodųjų serbentų užuominomis bei pikantiška nata.
Skonis: Pilno kūno, harmoningas su švelniais taninais. Vaisinis, pikantiškas, sodrus.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18°C.
Patiekimo rekomendacijos: dera su sodraus, turtingo skonio patiekalais: raudonos mėsos kepsniais (ant grilio keptais rump steak ar antrekotu), troškinta mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
Sudėtis: yra sulfitų.
Grynasis kiekis: 375 ml
Gamintojas: Cantine Franzosi di Franzosi Bruno e Figli S.A.S, Via XXV Aprile 6, 25080 Puegnago del Garda (BS), Italy
Kilmė: Italija.
Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems yra ne mažiau kaip 20 metų.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.
















