FRANZOSI BENACO BRESCIANO REBO IGP 2022 0,375 L

13,00

Raudonas vynas su saugoma geografine nuoroda. Pagamintas iš rankomis rinktų ir kruopščiai atrinktų 100% Rebo vynuogių.

Sodrios rubino spalvos. Vaisiškas aromatas su vyšnių, slyvų, gervuogių, juodųjų serbentų užuominomis. Jaučiami švelnūs taninai. Malonus kontrastas gomuriui, persmelktam sultingų vaisių, sumaišytų su pikantiškomis natomis.

Pilno kūno, subalansuotas ir harmoningas vynas puikiai dera su rozmarinais ir žaliais pipirais pagardinta ėriena, raudona mėsa (pvz. ant grotelių keptu kepsniu: rump steak, antrekotu ir pan.).

Rekomenduojame patiekti 16-18°C temperatūroje.

Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems yra ne mažiau kaip 20 metų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Turime

Produkto kodas: 013012022 Kategorija:

Pavadinimas: raudonas vynas Franzosi Benaco Bresciano Rebo IGP  

Metai: 2022

Regionas: Lombardija, vakarinė Garda ežero pakrantė.

Alkoholio kiekis: 15% tūrio

Kamštis: klasikinis

Vynuogės: 100% Rebo

Dirvožemis: kalkingas

Vynuogyno vieta: Valtenesi kalvos, Puegnago, Italija

Auginimo praktika: Guyot

Derliaus nuėmimas: rankiniu būdu, rugsėjo pabaigoje

Brandinimas: 5 mėnesius buteliuose iki pardavimo.

Spalva: sodri rubino raudonumo.  

Aromatas: Vaisinis su juodųjų vyšnių, slyvų, gervuogių, juodųjų serbentų užuominomis bei pikantiška nata.  

Skonis: Pilno kūno, harmoningas su švelniais taninais. Vaisinis, pikantiškas, sodrus.  

Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18°C.

Patiekimo rekomendacijos: dera su sodraus, turtingo skonio patiekalais: raudonos mėsos kepsniais (ant grilio keptais rump steak ar antrekotu), troškinta mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.

Sudėtis: yra sulfitų.

Grynasis kiekis: 375 ml

Gamintojas: Cantine Franzosi di Franzosi Bruno e Figli S.A.S, Via XXV Aprile 6, 25080 Puegnago del Garda (BS), Italy

 

Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems yra ne mažiau kaip 20 metų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.