Pavadinimas: raudonas vynas Franzosi Benaco Bresciano Rebo IGP
Metai: 2022
Regionas: Lombardija, vakarinė Garda ežero pakrantė.
Alkoholio kiekis: 15% tūrio
Kamštis: klasikinis
Vynuogės: 100% Rebo
Dirvožemis: kalkingas
Vynuogyno vieta: Valtenesi kalvos, Puegnago, Italija
Auginimo praktika: Guyot
Derliaus nuėmimas: rankiniu būdu, rugsėjo pabaigoje
Brandinimas: 5 mėnesius buteliuose iki pardavimo.
Spalva: sodri rubino raudonumo.
Aromatas: Vaisinis su juodųjų vyšnių, slyvų, gervuogių, juodųjų serbentų užuominomis bei pikantiška nata.
Skonis: Pilno kūno, harmoningas su švelniais taninais. Vaisinis, pikantiškas, sodrus.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16-18°C.
Patiekimo rekomendacijos: dera su sodraus, turtingo skonio patiekalais: raudonos mėsos kepsniais (ant grilio keptais rump steak ar antrekotu), troškinta mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
Sudėtis: yra sulfitų.
Grynasis kiekis: 375 ml
Gamintojas: Cantine Franzosi di Franzosi Bruno e Figli S.A.S, Via XXV Aprile 6, 25080 Puegnago del Garda (BS), Italy
Dėmesio! Alkoholinius gėrimus gali įsigyti tik asmenys, kuriems yra ne mažiau kaip 20 metų.
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.