Būna dienų, kai laiko labai trūksta, šaldytuvas tuščias, o pavalgyti norisi skaniai. Išeitis- patiekalas vos iš 4 ingredientų! Tobulos sėkmės paslaptis yra produktai (ypač alyvuogių aliejus) ir gaminimo technika. Ypatingai svarbu- būti atsargiems ir nesudeginti česnako ir čili pipiriuko.

Yra žmonių, šviežią čili keičiančių į džiovintą. Yra ir pašalinančių čili pipirų sėklytes. Yra tokių, kurie česnaką smulkina, o yra tokių, kurie gamina česnako skilteles, kad prieš patiekiant jas ištrauktų. Atraskite savo mėgstamą patiekalo versiją!

Jums reikės:

Paruošimas:

  • Išvirkite spaghetti pasūdytame vandenyje
  • Keptuvėje pašildykite alyvuogių aliejų
  • Suberkite supjaustytus česnakus ir aitriąją papriką, pašildykite apie 1 min
  • Išvirtus ir nukoštus spaghetti dėkite į paruoštą padažą
  • Galite pagardinti šviežiomis petražolėmis

SVARBU: produktų nereikia kepinti ir labai kaitinti- užtenka pašildyti, kad atsiskleistų ir susimaišytų kvapas

Skanaus! Buon appetito!

Panašūs