YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS GREEN SELECTION 0,25 l

14,75

Tobula skonio ir aromato harmonija.

Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus pasižymi šviežiai nupjautos žolės, daržovių aromatais. Švelnaus vaisinio skonio, ilgai liekančio pikantiškumo.

Daugybės prestižinių apdovanojimų laimėtojas ir prizininkas.

Turime

Produkto kodas: GS025 Kategorija:

Aliejus spaudžiamas tik iš nedideliame šeimos ūkyje užaugusių alyvuogių, visas dėmesys- į puikią aliejaus kokybę. Veneto regione, netoli Padujos esančioje Colli Euganei teritorijoje, vulkaninių kalvų papėdėje alyvuogių derlius nurenkamas ankstyvajame alyvuogių nokimo laikotarpyje.

Aromatas primena šviežiai nupjautą žolę, artišokus, dilgėles, pomidorų lapus ir aromatines žoleles. Elegantiškas, puikiai subalansuotas migdolų, artišokų, pipirų ir ridikėlių skonis. Jaučiamas kartumas ir vidutinis pikantiškumas.

Ūkis: puikus produktas gali gimti tik svajonių vietoje: ūkis yra įsikūręs į pietvakarius nuo Eugano kalvų, kalvotoje ramybės ir harmonijos oazėje, Cornoleda kaimelyje. Jo šeimininkai Devis ir Jaci Zanaica 2008 m. nusprendė savo aistrą alyvuogių auginimui paversti darbu. „Žemė mums yra gyvybė, kalbanti labiausiai mylimo medžio vaisiais“. Meilė savo teritorijai ir noras išsaugoti jos potencialą skatina jaunuosius šeimininkus ieškoti, tobulinti ir plėsti tradicinių produktų pasiūlą. Šeima saugoja teritoriją, daugiausia dėmesio skirdami ekologiškumui. Ūkio misija- pasiūlyti vis geresnį produktą, atitinkantį aukščiausius tarptautinius kokybės standartus. „Iššūkis- išbandymas, be kurio negalime gyventi“- taip savo kasdienybę apibūdina šeima.

Rekomendacijos vartojimui: atskleis aštuonkojo patiekalus, puikiai derės su patiekalais, kuriuose yra  alyvuogių, petražolių. Tiks su ankštinėmis daržovėmis, raudona mėsa, šparagais.

Šis aliejus gali būti valgomas neapdorotas, taip pat- naudojamas maisto gaminimui. Tinka kepimui.

Rūgštingumas: 0.18-0.2%

Apdovanojimai:

GAMBERO ROSSO-geriausių Italijos aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų gidas, PREMIO 3 FOGLIE ROSSE, 2021 03 28, 2020 04 03 (išskirtinis aliejus, surinkęs 90-100 taškų iš 100, išskirtinio skonio ir aromato aliejus)

GAMBERO ROSSO- geriausių Italijos aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų gidas, PREMIO 2 FOGLIE , 2019 04 07, 2018 03 26, 2014 04 02  (puikus aliejus, surinkęs 87-89 taškus iš 100, kainos ir kokybės santykis)

BIBENDA – Italijos someljė asociacija, 5 GOCCE, 2021 03 23, 2020 03 05, 2018 03 23 ( aukščiausio lygio įvertinimas)

EVO IOOC- tarptautinis aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus konkursas, MEDAGLIA D‘ORO, 2020 06 16, 2018 05 19 ( aukso medalis)

L‘ORCIOLO D‘ORO- nacionalinis extra virgin alyvuogių aliejų konkursas, ATTESTATO DI QUALITA‘, 2020 05 10 (kokybės atestatas)

L‘ORCIOLO D‘ORO- nacionalinis extra virgin alyvuogių aliejų konkursas, DISTINZIONE , 2018 05 30 (išskirtinis produkto pastebėjimas)

DER FEINSMECKER OLIO AWARD-geriausių pasaulio alyvuogių aliejų gidas Vokietijoje, patenka į TOP 150, 2020 05 01

CONCORSO LEONE D‘ORO DEI MASTRI OLEARI- aliejaus meistrų konkursas, GRAND MENZIONE ORO 2018 04 15 (puikus aukso paminėjimas Leone D‘Oro OLEARI meistrų konkurse, 94 iš 100 balų)

EVOO TOP WINNER, ATTESTATO DI GRAN QUALITA’ 2 GOCCE, 2018 03 28 (grand kokybės atestatas, 2 lašų įvertinimas)

EVOO TOP WINNER, DIPLOMA DI GRAN MENZIONE , 2017 04 30 (puikus paminėjimas)

ERCOLE OLIVARIO –Nacionaliniai aliejininkų apdovanojimai- FINALISTA EDIZIONE 2017, 2017 04 01 (patenka į finalą)

AIPO- Italijos alyvuogių aliejaus gamintojų asociacijos rengiamas tarptautinis aliejų konkursas “AIPO d’Argento”, ATTESTATO DI GRAN QUALITA’ 2 GOCCE (grand kokybės atestatas, 2 lašų įvertinimas), 2018 03 28

AIPO- Italijos alyvuogių aliejaus gamintojų asociacijos rengiamas tarptautinis aliejų konkursas “AIPO d’Argento”, 1° CLASSIFICATO AIPO D‘ARGENTO 2017 ir 2013,  (sidabro apdovanojimas 100% itališko, lengvai vaisinio aliejaus kategorijoje), 2017 06 17 ir 2013 11 11

AIPO- Italijos alyvuogių aliejaus gamintojų asociacijos rengiamas tarptautinis aliejų konkursas “AIPO d’Argento”, 2° CLASSIFICATO AIPO D‘ARGENTO 2016,  (sidabro apdovanojimas 100% itališko, lengvai vaisinio aliejaus kategorijoje), 2016 04 29

DOMINA INTERNATIONAL OLIVE OIL CONTEST IOOC- MEDAGLIA D‘ORO , 2017 05 07 ir 2016 05 20 (aukso medalis)

 

Alyvuogių rūšis: Įvairių rūšių mišinys: Rasara, Marzemino, Leccino, Frantoio. Kvapas: daržovių, šviežiai nupjautos žolės. Skonis: švelnus vaisinis, jaučiamas vidutinis kartumas ir ilgai liekantis pikantiškumas.

Sudėtis: Pirmo šalto spaudimo aukščiausios kokybės ypač tyras alyvuogių aliejus, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių mechaniniu būdu. Tik iš Italijoje, Frantoio Cornoleda ūkyje užaugusių ir surinktų alyvuogių.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje;  vengti tiesioginių saulės spindulių.  

Maistinė vertė 100g.: 823.4 Kcal/ 3385 kJ. Riebalai 91.5 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13.24 g., Angliavandeniai 0 g., iš jų cukraus 0 g. Baltymai 0 g.

Grynasis kiekis: 250 ml.

Gamintojas: Frantoio di Cornoleda S.A.S., Via Cornoleda 15- 35030 Cinto Euganeo (PD), Italia

Išmatavimai 5 × 5 × 24 cm