Švieži juodieji vasariniai trumai, Tuber Aestivum Vitt., renkami vasarą ir ankstyvą rudenį, pasižymi švelniu, riešutus primenančiu skoniu ir pakankamai stipriu, maloniu aromatu.
Lengva atskirti: apvalios formos, 2,5-10 cm skersmens gumbavaisis šiurkščiu, padengtu piramidinėmis karpomis paviršiumi.
Juodojo vasaros trumo kvapas ir skonis mažiau subtilus nei juodojo žieminio trumo, tačiau vertinamas dėl savo universalumo ir plačiai vartojamas tiek šviežiems patiekalams gardinti, tiek įvairiems pagardams su trumais (padažams, sviestui, užtepėlėms) gaminti.
SVARBU! Dėl trumpo grybo galiojimo laiko, šviežius triufelius galima paragauti tik jų sezono metu, todėl skirtingu metų laiku siūlome skirtingas trumų rūšis. Minimalus užsakymo kiekis- 50g.
Nurodyta kaina yra orientacinė, atnaujinama kiekvieną savaitę. Kaina priklauso nuo trumų rūšies, sezono, derliaus, grybo dydžio ir kokybės, užsakomo kiekio. Kaina gali būti tikslinama užsakymo metu.
Kilmė: Italija
Laikymo rekomendacijos: laikyti šaldytuve, sandariame inde. Rekomenduojame suvartoti per 7 dienas.
Grynasis kiekis: 50g