Trumų grybą viso pasaulio gurmanai vertina dėl savito skonio ir aromato, kurį sunku supainioti ar palyginti. Tai brangiausias grybas pasaulyje.
Vasarinis juodasis trumas, Tuber Aestivum Vitt., renkamas vasarą ir ankstyvą rudenį, pasižymi saldžiu, primenančiu riešutus skoniu ir pakankamai stipriu, maloniu aromatu.
Lengva atskirti: apvalios formos, 2,5-10 cm skermens gumbavaisis, šiurkščiu, padengtu piramidinėmis karpomis paviršiumi. Kvapas ir skonis mažiau subtilus nei juodojo žieminio trumo, plačiai vartojamas tiek šviežias patiekalams gardinti, tiek perdirbtiems produktams (padažams, sviestui, užtepėlėms ir kitiems pagardams).
Kilmė: Italija
Laikymo rekomendacijos: laikyti šaldytuve, sandariame inde. Rekomenduojame suvartoti per 7 dienas.
Grynasis kiekis: 50g
Tiekėjas: Geofoods S.r.l.- Via Aspromonte Bucchi 18, 06012 Citta di Castello (PG), Italia arba Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia