ŠVIEŽI TRUMAI 50g (Tuber melanosporum)

125,00

Švieži juodieji žieminiai trumai. Kilmė- Italija. 

Artimiausia numatoma siuntos data: pagal atskirą užklausimą.

Trumų grybą viso pasaulio gurmanai vertina dėl savito skonio ir aromato, kurį sunku supainioti ar palyginti. Tai brangiausias grybas pasaulyje. 

Dėl trumpo grybo galiojimo laiko, šviežius trumus galima paragauti tik jų sezono metu, todėl skirtingu metų laiku siūlome skirtingas trumų rūšis. Minimalus užsakymo kiekis- 50g.

Užsakymus priimame individualiai, susisiekus el. paštu info@italiskakrautuvele.lt arba telefonu. Kaina priklauso nuo trumų rūšies, sezono, derliaus, grybo dydžio, kokybės ir užsakomo kiekio. Pristatymas galimas per 24/48 valandas. Grybų surinkimo ir išsiuntimo diena bus patvirtinta suderinus užsakymą arba gavus mokėjimą.  

Išankstinis užsakymas

Produkto kodas: TN-07095600 Kategorija:

Juodasis trumas, Tuber melanosporum Vitt.,– subtilaus ir eleganiško aromato, melsvai juodos išorės su juodai violetiniu minkštimu. Europoje renkamas gruodžio-kovo mėnesiais. Italijoje dažniausiai randamas Umbria, Marche, Abruzzo apylinkėse; auga simbiozėje su ąžuolu, lazdyno riešutu. Prancūzijoje šis trumas labai vertinamas ir vadinamas „La Truffe du Perigord“. Juodasis trumas virtuvėje naudojamas ne tik kaip pagardas, bet ir kaip ingredientas, nes yra gerokai atsparesnis kepimui nei baltasis trumas.

Tinka profesionaliam naudojimui restoranams ar tiesiog ieškantiems aukštos kokybės gurmaniško produkto.  

Vertingiausi trumai valgomi švieži kaip pagrindinio patiekalo priedas. Galima gardinti paukštieną, jūros gėrybes, bulves, sūrius, kiaušinių patiekalus, ryžius, daržoves, makaronus, vaisius. Trumus galima kepti, troškinti. Norint prailginti trumo galiojimo laiką, dažnai gaminami padažai, kremai, sviestas, druska.

Kilmė: Italija  

Laikymo rekomendacijos: laikyti šaldytuve, sandariame inde. Rekomenduojame suvartoti per 7 dienas.  

Grynasis kiekis: nuo 50g

Tiekėjas: Geofoods S.r.l.- Via Aspromonte Bucchi 18, 06012 Citta di Castello (PG), Italia