Trumų grybą viso pasaulio gurmanai vertina dėl savito skonio ir aromato, kurį sunku supainioti ar palyginti. Tai brangiausias grybas pasaulyje.
Baltasis triufelis dėl savo retumo ir kvapo laikomas stalo deimantu. Kiekvieną kartą unikalus ir nepakartojamas, nes visas geriausias savybes įgyja iš gamtos: žemės, lietaus ir vėjo.
Netaisyklingos formos ir dydžio, lygaus ir šiek tiek aksominio paviršiaus. Spalva nuo šviesiai ochros, tamsiai kreminės, pilkai geltonos iki šviesiai žalios.
Retas gamtoje ir augantis išskirtinai natūraliomis gamtos sąlygomis. Randamas nuo rugsėjo iki sausio pradžios, priklausomai nuo klimato sąlygų. Baltajam trumui reikalinga turtinga kalcio, minkšta ir drėgna ištisus metus dirva, gerai vėjo pasiekiama vieta.
Kvapniausias gamtos elementas- baltasis trumas- naudojamas kaip pagardas, užtarkuojamas ant patiekalo paskutinę minutę, siekiant išlaikyti geriausias grybo savybes.
Brangus ir geidžiamas grybas, bet kokį patiekalą gali paversti ypatingu.
Kilmė: Italija
Laikymo rekomendacijos: laikyti šaldytuve, sandariame inde, išklotame gerai drėgmę sugeriančiu popieriumi. Rekomenduojame popierių keisti kiekvieną dieną ir trumus suvartoti per 7 dienas.
Grynasis kiekis: 50g
Tiekėjas: Geofoods S.r.l.- Via Aspromonte Bucchi 18, 06012 Citta di Castello (PG), Italia arba Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Torricelli, 39-61034 Fossombrone (PU), Italia