Ūkis: Nerobio Tartufi yra vienas iš nedaugelio Italijos ūkių, kurie specializuojasi 100% ekologiškų trumų auginime ir gamyboje. Ūkis įsikūręs pačiame Marche regiono centre, kuris plačiai žinomas kaip trumų kraštas. Šeimai priklauso dvi miško teritorijos Pesaro ir Ascoli rajonuose, kuriuose ir renkami grybai. Asmeninis rūpestis kiekvienu gamybos ir derliaus etapu, pradedant nuo žemės darbų, augalų genėjimo, trumų paieškos ir atrankos. Nerobio Tartufi– tai geriausia produkto kokybė ir šviežumas tiesiai iš nuosavo miško.
Sudėtis: 94.90% kakavos ir lazdyno riešutų kremas BIO (cukranendrių cukrus BIO, lazdynų riešutai BIO, saulėgrąžų aliejus BIO, kakava BIO), 1% dehidratuoti vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) BIO, pirmo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus, natūrali kvapioji medžiaga. Alergenai: riešutai. Gali būti sezamo pėdsakų.
Laikymo rekomendacijos: neatidarytą galima laikyti kambario temperatūroje, atokiau nuo šviesos ir šilumos šaltinių.
Grynasis kiekis: 120g.
Maistinė vertė 100g.: 555 Kcal/ 2323 kJ. Riebalai 40.40 g., iš kurių sočiųjų riebalų 3.96 g. Angliavandeniai 43.10 g., iš jų cukraus 41.40 g. Baltymai 7.31 g. Druska 0.01 g.
Gamintojas: Azienda Agricola Polverari Rosetta- Via Luigi Pirandello, 25-61034 Fossombrone (PU), Italia