La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik netoleruojantys glitimo, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
Sudėtis: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, pistacijų riešutai (13%), pieno išrūgų milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, kakavos pasta, druska (0,2%), natūralus vanilės aromatas, natūralūs dažai: chlorofilinas (E141). Be glitimo. Gali būti kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Pistacijos iš ES ir ne ES šalių.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Grynasis kiekis: 200g.
Maistinė vertė 100g.: 582 Kcal/ 2421 kJ. Riebalai 40 g., iš kurių sočiųjų riebalų 20 g. Angliavandeniai 45 g., iš jų cukraus 44.5 g. Baltymai 9.4 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.5 g.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy