ŠOKOLADINIAI SALDAINIAI FLUIDO GIANDUJOT 130 g

10,99

Tradicinis šokoladinis Turino saldainis Gianduiotto, užpildytas minkštu Gianduja šokolado kremu.

 

Turime

Produkto kodas: 110156 Kategorijos: , , Žyma:

Malonumas, kuriam negali atsispirti: aksominis pieniško šokolado saldumas ir minkštas Pjemonto lazdyno riešutų kremas kiekviename Giandujot kąsnelyje.

Šokoladiniai saldainiai įdėti į elegantišką, rankomis supakuotą maišelį.

Be glitimo.

Gianduja yra šokoladas, kilęs šiaurės Italijoje (Pjemonto regione) dar Napoleono valdymo laikais, kuomet buvo sunku ir brangu importuoti kakavą iš Pietų Amerikos. 1865m. Turine Pierre Paul Caffarel ir Michele Prochet pirmieji sumalė apylinkėse gausiai augančius lazdyno riešutus į pastą ir įmaišė į kakavos ir cukraus mišinį. Tokie šokoladiniai saldainiai buvo pavadinti Gianduiotto (tradicinės Pjemonto kaukės Turino karnavale Gianduja vardu), turi specialią formą ir yra vyniojami į aukso arba sidabro spalvos foliją.

La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški glitimui, bet ir sergantys cukriniu diabetu.

La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Saldumynų gamybai renkasi tik vietinius- Pjemonto- riešutus, kurie ne tik išsiskiria savo skoninėmis ir aromatinėmis savybėmis, bet ir turi amino rūgščių, vitamino E, mono-nesočiųjų riebalų rūgščių (pvz. Oleino rūgšties). Sertifikuotiems Pjemonto lazdyno riešutams taikomi reglamentai, nustatantys produkto savybes, pradedant veisle, augimo vietove, auginimo sistemomis, baigiant prekyba ir ženklinimu.

Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.

 

Sudėtis: cukrus, Pjemonto lazdyno riešutai 21%, kakavos pasta, kakavos sviestas, saulėgrąžų aliejus, pieno milteliai, kakavos milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, saulėgrąžų lecitinas, natūralus vanilės skonis. Gali būti kiaušinių ar kitų riešutų pėdsakų. Kakava iš ne ES šalių. Be glitimo.

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje (12-20°C) ir sausoje vietoje (drėgmė iki 65%).

Grynasis kiekis: 130 g.

Maistinė vertė 100g.: 587 Kcal/ 2461 kJ. Riebalai 43 g., iš kurių sočiųjų riebalų 13 g. Angliavandeniai 40 g., iš jų cukraus 37 g. Baltymai 8 g. Skaidulos 0 g. Druska 0.01 g.

Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy

Svoris 0,132 kg
Išmatavimai 28 × 5 × 2 cm