La Perla di Torino įkūrėjo p. Sergio Arzilli istorija yra sėkmės istorija, atsiradusi dėl nesklandumo: jam diagnozuoto netoleravimo glitimui. Būdamas 38m. jis suprato, kad užaugęs ir visą laiką dirbęs šeimos konditerijos įmonėje, dėl savo ligos šio darbo daugiau dirbti negali. Siekdamas neprarasti daugiausia iš tėvo perimtų žinių, jis nusprendė gilintis į šokolado pasaulį ir šiandien džiaugiasi, kad jo sukurtais skanėstais be dirbtinių komponentų gali mėgautis ne tik alergiški gliutenui, bet ir sergantys cukriniu diabetu ar skaičiuojantys suvalgomo cukraus kiekį.
La Perla di Torino naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad išlaikytų aukščiausią gaminių kokybę. Gamintojas remiasi autentiškais receptais, gamybos laboratorija įrengta mažai aplinkai kenkiančiomis medžiagomis ir maitinama 100% atsinaujinančia energija.
Sudėtis: Panettone pyragas: kvietiniai miltai, razinos, sviestas, cukrus, kiaušinio tryniai, mielės (kvietiniai miltai, vanduo), cukruotos citrusinių vaisių žievelės ( apelsinų, cedro, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus), invertuoto cukraus sirupas, emulsikliai: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai, šviežias pasterizuotas nenugriebtas pienas, druska, naturalios kvapiosios medžiagos. Gali būti sojos ir kitų riešutų pėdsakų. Žaliavų kilme: ES/ ne ES. Tiramisu užtepas su Pjemonto lazdyno riešutais (30%): Pjemonto lazdyno riešutai su SGN- saugoma geografine nuoroda (30%), nenugriebto pieno milteliai, gliukozės milteliai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, maltos kavos milteliai 1%, maskarpone milteliai 1% (mascarpone, pieno baltymai, nugriebto pieno milteliai), stabilizatorius E450, kiaušinio trynio milteliai, kvapiosios medžiagos. Galimas gabalėlių ar aliejaus buvimas ant paviršiaus yra natūralus reiškinys. Tiramisu triufeliai: cukrus, Pjemonto lazdyno riešutai SGN su saugoma geografine nuoroda 22%, pieno milteliai, kakavos sviestas, išrūgų milteliai, traškūs grūdai (ryžių miltai, cukrus, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, augaliniai aliejai (saulėgrąžų ir kokosų kintamomis proporcijomis), augalinis pluoštas (bambukas), sojų miltai, emulsiklis: sojų ir saulėgrąžų lecitinas, druska, karamelizuotas cukrus, kakavos milteliai, natūralus skonis), kakavos milteliai, maskarponės milteliai ( mascarpone, pieno baltymai, nugriebto pieno milteliai, stabilizatorius E450), kiaušinio trynio milteliai, kava, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kvapiosios medžiagos. Gali būti žemės ir kitų riešutų pėdsakų. Kakava- ne iš ES. Be glitimo. Triufeliai Fondente Macae: Brazilijos kakavos pupelės, Pjemonto lazdyno riešutų su SGN (saugoma geografine nuoroda) pasta 26%, kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, traškūs grūdai ( ryžių miltai, cukrus, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, augaliniai aliejai (saulėgąžų ir kokosų įvairiomis proporcijomis), augalinis pluoštas (bambukas), sojų miltai, emulsiklis: sojų ir saulėgrąžų lecitinas, druska, karamelizuotas cukrus, kakavos milteliai, natūrali kvapioji medžiaga), kakavos gabalėliai, kakavos milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis. Gali būti pieno, kiaušinių, žemės ir kitų riešutų pėdsakų. Kakavos kilmė: ne ES. Be glitimo. Balto šokolado ir sūdytų žemės riešutų triufeliai: žemės riešutai 30%, pieno milteliai, cukrus, kakavos sviestas, traškūs grūdai ( ryžių miltai, cukrus, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, augaliniai aliejai (saulėgąžų ir kokosų įvairiomis proporcijomis), augalinis pluoštas (bambukas), sojų miltai, emulsiklis: sojų ir saulėgrąžų lecitinas, druska, karamelizuotas cukrus, kakavos milteliai, natūrali kvapioji medžiaga, pieno cukrus, Cervia druska 0,9%, emulsiklis: sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Žemės riešutų kilmė: ne ES. Gali būti kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakų. Be glitimo. Triple Chocolate triufeliai: Pjemonto lazdyno riešutai su SGN (saugoma geografine nuoroda) 27%, cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos gabalėliai, traškūs grūdai ( ryžių miltai, cukrus, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, augaliniai aliejai (saulėgąžų ir kokosų įvairiomis proporcijomis), augalinis pluoštas (bambukas), sojų miltai, emulsiklis: sojų ir saulėgrąžų lecitinas, druska, karamelizuotas cukrus, kakavos milteliai, natūrali kvapioji medžiaga), išrūgų milteliai, kakavos milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kvapiosios medžiagos. Kakavos kilmė: ne ES. Gali būti žemės ir kitų riešutų, kiaušinių pėdsakų. Be glitimo.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Gaminimo rekomendacijos: Galimas gabalėlių ar aliejaus buvimas ant tepamo kremo paviršiaus yra natūralus reiškinys. Prieš naudojimą sumaišykite.
Grynasis kiekis: 1 kg.
Gamintojas: La Perla di Torino Srl, Via Catania 9, 10153-Torino, Italy