ŠAFRANO IR RAGUSANO SŪRIO KREMAS 100G

8,85

Šis kremas yra puikus dviejų tipiškų Sicilijos produktų- Etnos šafrano ir Ragusano sūrio- derinys.

Išraiškingas caciocavallo ragusano sūrio skonis puikiai dera su šafrano subtilumu.

 

Idealus produktas gardinti pirmuosius patiekalus (pasta, risotto), skrebučius, užkandėles.

Turime

Produkto kodas: ZAFRAG100 Kategorijos: , , Žyma:

Caciocavallo ragusano sūris yra vienas seniausių Sicilijos sūrių. Tai pusiau kietas karvės pieno sūris, kurio gamybos tradicijos siekia ~1500-1515 m., o šiomis dienomis vis dar plačiai naudojamas gaminant tipinius Sicilijos gastronomijos patiekalus. Aromatingas, saldus, malonus skonis tampa vis aštresnis ilgėjant sūrio brendimo laikotarpiui.    

Šafranas auga aukščiausio Europos ugnikalnio Etna papėdėje, 900 metrų aukštyje virš jūros lygio, mineralinių medžiagų prisodrintame dirvožemyje. Auginamas visiškai natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Visi šafrano apdirbimo etapai atliekami tik rankomis. Dirvožemio paruošimas, sodinimas, žiedų rinkimas, džiovinimas ir pakavimas- tai subtilūs procesai, kuriuos galima valdyti tik kvalifikuotomis rankomis.

Sudėtis: grietinėlė, caciocavallo ragusano sūris ( 23%), kerobo sėklų miltai ( saldžiavaisio pupmedžio), šafranas (0,05%), ypač tyras alyvuogių aliejus. Be glitimo.

Paruošimo būdas: paruoštas valgymui be papildomo apdorojimo. Priklausomai nuo gaminamo patiekalo, galima pašildyti. Gardinant makaronų patiekalus, rekomenduojame praskiesti šaukštu vandens, likusiu nuo makaronų virimo.  

Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje, toliau nuo saulės ir šilumos šaltinio.  

Grynasis kiekis: 100g.

Maistinė vertė 100g.: 371 Kcal/ 1553 kJ. Riebalai 12.4 g., iš kurių sočiųjų riebalų 7.35 g. Angliavandeniai 47.5 g., iš jų cukraus 47.5 g. Baltymai 18.8 g. Skaidulos 3 g. Druska 0.28 g.

Gamintojas: supakuota Via Palestro, 140 Floridia (SR), ūkiui Azienda Agricola Rossoraro di Pennisi Giuseppe Francesco, Via Cavalieri, 11- Ragalna (CT), Italy