KIETŲJŲ KVIEČIŲ PASTA ANELLI- Anelli italų kalba reiškia „žiedai“ ir yra būdingi Sicilijos regionui. Šių makaronų paslaptis slypi autentiškoje gaminimo tradicijoje, prasidėjusioje 1914 m. Geriausi kietagrūdžiai grūdai, šaltinio vanduo, tradicinė bronzos forma, labai lėtas ir ilgas džiovinimo procesas saulės temperatūroje, mažos gamybos apimtys- visa tai paprastą produktą paverčia ypatingai vertinamu dėl skonio ir tekstūros. Praeities skonis ir istorija, išlikę iki šių dienų.
SVIESTAS SU TRUMAIS- sodraus skonio sviestas su vasaros trumų gabaliukais.
PUTTANESCA POMIDORŲ PADAŽAS- tradicinis padažas, kurio pagrindiniai ingredientai- pomidoras ir tunas. Nesenstanti pirmųjų itališkų patiekalų klasika.
DRUSKA SU BALTAISIAIS TRUMAIS- labai vertinamas ir sunkiai randamas baltasis trumas laikomas ypatingos kokybės kulinariniu deimantu.Šis trumas iš kitų išsiskiria pačiu sudėtingiausiu ir intensyviausiu natūraliu aromatu.
Sudėtis: