Verdamas labai trumpai, siekiant išsaugoti natūralų skonį ir aromatą. Alyvuogės, kaparėliai ir ančiuviai suteikia padažui subtilumo.
Rekomenduojame valgyti su pastos (makaronų) patiekalais.
Sudėtis: pomidorų minkštimas ir vyšninių pomidorų pasta 75% (užaugintų Italijoje), tunas 13%, juodosios alyvuogės, extra virgin alyvuogių aliejus, ančiuviai, kaparėliai, česnakas, bazilikas, jūros druska, pipirai. Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Pasterizuotas.
Gaminimo rekomendacijos: pašildyti apie 6 min.
Laikymo rekomendacijos: laikyti vėsioje vietoje; vengti tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3-4 dienas.
Maistinė vertė 100g.: 92 Kcal/ 386 kJ. Riebalai 1.8 g., iš kurių sočiųjų riebalų 1 g. Angliavandeniai 6 g., iš jų cukraus 6 g. Skaidulos 1.8 g. Baltymai 5.4 g. Druska 1 g.
Kiekis: 280 g
Gamintojas: Azienda Agricola Manestrini, 25080 Soiano del Lago (BS), Italia